Projektituottaja

Yritys
Sangre Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
12.7.2017

Etsimme tiimiimme Projektituottajaa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme.

Projektituottajana tehtävänäsi on varmistaa, että suunnittelijamme ja ohjelmoijamme saavat keskittyä siihen mitä he tekevät parhaiten: luomaan toimivia teknisiä ratkaisuja ja sovelluksia asiakkaillemme sekä sisäisiin hankkeisiimme.

Käytännössä vastaat siitä, että projektit etenevät sujuvasti esimerkiksi pitämällä huolen siitä, että kommunikointi sidosryhmien välillä toimii saumattomasti. Työssäsi tulet tekemään läheistä yhteistyötä yrityksemme ammattilaisten ja johdon kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat myös projektinhallintaan liittyvät työtehtävät kuten resursointi, aikatauluista huolehtiminen ja raportointi sekä yhteistyö alihankkijoiden kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät ihmissuhdetaidot. Pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla onkin jo kokemusta toimistoympäristössä työskentelystä. Nautit uusien asioiden oppimisesta ja pidät haasteista. Sinulla pysyvät langat käsissä tiukassakin aikataulussa. Kokemus projektinhallinnasta on plussaa.

Pelkän kokemuksen ja osaamisen lisäksi haemme ihmisiä, jotka sopivat kansainväliseen ja nopeasti kasvavaan joukkoomme. Me tarjoamme hyvän oppimisympäristön, jossa saat olla digitaalisten palveluiden toisella puolella – osana tiimiämme, joka tuottaa niitä. Tässä työssä pysyt mukana kehityksessä. ja sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksemme mukana projektityön ammattilaiseksi asiantuntijoidemme tukemana.

Jos tämä kuulostaa sinulta, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekryhelsinki@sangre.fi ja kerro miksi olisit meille hyvä valinta. Laita sähköpostin otsikoksi Projektituottaja.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa

Jätä kommentti