Projektipäällikkö

Yritys
Helsingin yliopisto
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-projektien johtaminen
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
4.9.2017

Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia.

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskus on noin 200 ihmisen asiantuntijaorganisaatio. Vastaamme yliopiston kansainvälisen tason IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin.

Tietotekniikkakeskus hakee Projektitoimintaryhmään

TIETOJÄRJESTELMÄPROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen 2.10.2017 lukien tai sopimuksen mukaan.

Tietojärjestelmäprojektipäällikkönä vastaat yliopiston isoimpien ja merkittävimpien projektien vetämisestä. Olet mukana rakentamassa ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden yliopiston tarpeisiin: modernia tutkimusinfrastruktuuria ja yliopistolaisten digitaalisia palveluita. Projektit vaihtelevat monipuolisesti tietojärjestelmien kehittämisistä toiminnan kehittämiseen.

Olemme ketterien toimintatapojen edelläkävijöitä julkishallinnossa, erityisesti ketterän ohjelmistotuotannon ostamisessa ja ketteryyden jalkautuksessa projekteihin. Uusin työskentely-ympäristömme on start-up hub-tyylinen yhteiskehittämisen tila, jossa yliopiston tutkijat, digiprojektien tekijät ja Projektitoimintaryhmän projektipäälliköt toimivat yhdessä. Lean start-up ja osaamisyhteisöt kohtaavat palvelumuotoilun, scrumin ja kanbanin päivittäisessä työssä.

Luottamus sekä yksilöihin että tiimeihin on meille tärkeää. Kannustamme epäonnistu nopeasti -periaatteen mukaisesti oppimaan virheistä ja kokeilemaan vaikeita asioita ensin. Koulutukseen panostaminen on aina ollut tietotekniikkakeskuksessa itsestäänselvyys. Tietotekniikkakeskuksen avoimessa ilmapiirissä on helppo kysyä kaverilta ja jakaa kokemuksia.

Hakijalta odotetaan aikaisempaa työkokemusta projektipäällikkönä esimerkiksi verkkopalveluiden ketterässä kehittämisessä sekä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Omatoimisuus, avoimuus ja luova ongelmanratkaisukyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. Lisäksi edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja sekä asiakaskeskeistä otetta palveluiden kehittämiseen. Teknologinen erityisosaaminen, kiinnostus teknologioihin ja kyky hyödyntää niitä yliopiston toiminnassa ovat eduksi tehtävien menestykselliselle hoitamiselle. Erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tehtävässä tarpeen.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuusluokkaan 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Kokonaispalkka sijoittuu 3 614 – 4 208 euroon kuukaudessa. Työsopimus solmitaan 4 kuukauden koeajalla.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa-linkistä viimeistään 11.9.2017. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja antavat Tietotekniikkaratkaisut-yksikön päällikkö Teo Kirkinen, teo.kirkinen@helsinki.fi, 050 050 2808, sekä Projektitoimintaryhmän vetäjä Maikki Sykäri, maikki.sykari@helsinki.fi, 050 430 9125.

Hae viimeistään 04.09.2017

Hae paik­kaa

https://rekry.helsinki.fi/sap/bc/erecruiting/posting_apply?param=cG9zdF9pbnN0X2d1aWQ9MTA2MDRCOTkyN0M4MUVEN0EwRTUzMjk4QTgzMTlEMkMmY2FuZF90eXBlPQ%3D%3D&sap-client=300&BspClient=300&BspLanguage=FI&sap-language=FI

Haku päät­tyy

maanantai, syyskuu 4, 2017

Lisätietoa

Jätä kommentti