PHP-ohjelmoija

Yritys
PHZ.fi
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.3.2017

PHZ.fi on IT-projektiliiketoimintaan keskittynyt ketterä, suomalainen, kokeneiden koodarien perustama ohjelmistoyritys, joka myy J2EE- ja Web-ohjelmistokehityskonsultointia asiakasprojekteille, toteuttaa asiakkaille IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Tässä pientä esimakua omista tuotteistamme: https://phz.fi/products/. Toimialoina vahvimmat ovat taloushallinto, maksuliikenne ja eCommerce-järjestelmät.

Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), työparien muodostamiin tiimeihin, ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla. Pystymme tarjoamaan työntekijöillemme mielenkiintoisten projektien ja hauskojen tiimikaverien lisäksi aidon mahdollisuuden kehittyä koodarina ja olla päätyön ohella osana vaikkapa pelinkehitystöissä tai muissa omaa mielenkiintoa vastaavissa kehitystöissä.

Etsimme nyt yhtä tai useampaa PHP-ohjelmoijaa asiakasprojekteihimme. Olet hakemamme, mikäli suurin osa seuraavista sanoista sytyttävät lampun pääsi päällä:

Tarvittava osaaminen:
PHP
MySQL
Automaattitestaus (phpUnit)

Muut taidot, joista on lisähyötyä:
Zend Framework
Drupal
Symfony
NoSQL
Erilaiset Javascript-kirjastot Bootstrap, AngularJS, Backbone yms.
HTML5, CSS3, LESS/SASS

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) joko emailitse rekrytointi@phz.fi tai Rekrytointitallin järjestelmien kautta 31.3.2017 mennessä. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista: 0405773768 tai mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi

PS. Meille hyvä koodi työaikana on arvokkaampi kuin ylitöinä tehty huono koodi.

Avainsanat: PHP, MySQL, phpUnit, HTML5, CSS3, JavaScript, JS, Less, Sass, Java EE, J2EE, AngularJS, React, React native, Node.js, JUnit

Lisätietoa

Jätä kommentti