PHP-ohjelmistokehittäjä web-palvelulle

Yritys
Ukko.fi
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
5.9.2017

Haluatko osaksi rentoa ja osaavaa sisäistä devaustiimiä? Onko PHP sinulle jo tuttu ja haluat laajentaa tai syventää osaamistasi koodaamisen parissa? Ukko.fi etsii joukkoonsa osa- tai kokoaikaista ohjelmistokehittäjää (2. vsk – valmistunut, jo työkokemusta)

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen tai osa-aikainen
Suositusvuosikurssi: 2 vsk. – valmistunut, jo työkokemusta
Toivottu aloituspäivämäärä: ASAP, neuvoteltavissa
Sijainti: Helsinki
Haku-DL: Tiistai 5.9.2017

SLP Group Oy on vuonna 2012 perustettu yritys, joka on erikoistunut UKKO.fi-laskutuspalvelun ylläpitoon ja kehitykseen. UKKO.fi -laskutuspalvelu auttaa yksityishenkilöitä laskuttamaan yrityksiä tehdyistä töistä ilman omaa yritystä. SLP Group Oy palvelee yksityishenkilöitä ja toimeksiantajia ympäri Suomen, myös laskutus ulkomailta onnistuu kauttamme. SLP Group Oy on täysin suomalaisomisteinen yritys. Yrityksen toiminta on kasvanut rajusti vuodesta toiseen.

UKKO.FI – tee sitä mitä rakastat ja tule vahvistamaan sisäisen devaustiimimme osaamista! Etsimme PHP-taitoista ohjelmistokehittäjää työskentelemään erilaisten sisäisten kehitysprojektien parissa. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva koodari tai jo kokeneempi tekijä – meillä saat vastuuta osaamisesi mukaan!

Ohjelmistomme on rakennettu PHP:lla, josta toivomme sinulla olevan jo osaamista. Muutoin annamme sinulle vapaat kädet toteuttaa näkemystäsi käytettävien teknologioiden osalta osaamisesi ja innostuksesi mukaan. Meillä pääset laajentamaan tai syventämään osaamistasi niin PHP:n kuin modernimpien teknologioiden tai esimerkiksi pilvipalveluiden parissa. Projektit ovat vaihtelevia ja työskentelet osana kompaktia kehittäjätiimiä.

Meillä on kokonaisuudessaan töissä parinkymmenen hengen letkeä jengi ja arvostamme työskentelyssä joustavuutta ja kykyä viedä asioita eteenpäin. Meillä ihminen on ykkönen ja emme nipota turhista.

Hakijalta odotetaan:

• Soveltuvaa koulutusta tai/sekä näyttöjä omista projekteista. Opintosi voivat olla vielä kesken tai olet jo hankkinut kannuksia työelämästä – räätälöimme roolin osaamisesi mukaan.
• Vähintään perustason osaamista PHP:ta ja JavaScriptista. Etuna näemme osaamisen eri PHP:n frameworkeista.
• Ongelmanratkaisukykyä, oppimiskykyä ja itseohjautuvuutta.

Tarjoamme sinulle:

• Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja vapaat kädet toteuttaa itseäsi.
• Erinomaisen mahdollisuuden laajentaa tai syventää osaamistasi ohjelmoinnin parissa.
• Loistavan porukan, jonka kanssa työskennellä sekä kulttuurin, jossa ihminen on ykkönen.
• Rennot toimitilat Helsingin keskustassa.

Mikäli tunnistit itsesi tiimimme uutena vahvistuksena, lähetä lyhyt hakemus, jossa kerrot osaamisestasi ja kiinnostuksestasi tehtävään, sekä CV:si viimeistään 5.9.2017 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ukkofi-spl-group-oy-kehittymishaluinen-ohjelmistokehittaja-8-2017. Hakudokumentit vastaanotamme mielellään PDF-muodossa.

Ukko.fi:on myös osoite, josta löydät lisää itse palvelusta ja yrityksestä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat aTalentin Recruitment Manager Anna Oikariselta (anna.oikarinen@atalent.fi, p. 0505 4155345).

Lisätietoa

Jätä kommentti