PHP-Kehittäjä

Yritys
Oy Site Logic Ab
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.8.2017

Olemme Helsingissä toimiva digitoimisto ja haemme uutta tekijää. Meillä ei ole kukaan pitämässä kädestäsi kiinni tai kyttäämässä mitä teet. Vapaus kulkee kuitenkin käsi kädessä vastuun kanssa, mutta et ole yksin. Apua ja tukea saat hyviltä työkavereiltasi. Rekrytoimme ennen kaikkea ihmisiä, jotka innostuvat tekniikasta ja nauttivat haasteista sekä vastuusta. Emme ole mikään jäykkä byroo, joten meillä saa nauraa, huutaa tai olla hiljaa – toki työkaverit ja työrauha huomioiden. Nauramme itsellemme, toisillemme ja mainostoimistoille. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa aivan Kampin vieressä.

Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää 40h/vko, mutta voit tarjota itseäsi myös osa-aikaisesti. Edellytämme suomen kielen taitoa. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Normipäivä

Sellaista ei ole. Pääsääntöisesti teet web-ohjelmistokehitystä erilaisten asiakkaidemme digitaalisiin tarpeisiin ja autat suunnittelijoitamme teknisten ratkaisujen määrittelyssä. Projektit vaihtelevat verkkosivujen toteuttamisesta aina haastavampiin isompien yritysten ja startuppien verkkopalvelu- sekä järjestelmäprojekteihin. Ennen kaikkea opit ja omaksut uusia teknologioita kovatasoisen tiimin kanssa sekä teet, kokeilet ja kehität uutta.

Tarjoamme:

– Hyvän palkan osaamisesi mukaan
– Joustavat työajat
– Mukavat työkaverit
– Haasteita ja vaihtelevia työtehtäviä
– Työterveyshuollon
– Hauskanpitoa myös työajan ulkopuolella

Toivomuksemme osaamisestasi:

– PHP, HTML5, CSS3
– Javascript (mm. jQuery)
– Linux, Apache, nginx, MySQL, Git
– Responsiivisten sivustojen toteuttaminen

Eduksesi katsomme myös seuraavan osaamisen:

– Laravel, WordPress, Joomla, Magento, WooCommerce
– Linux-palvelimien ylläpito
– Käyttöliittymäsuunnittelu
– Mobiiliapplikaatioiden kehittäminen (iOS, Android, HTML5)

”Meillä pääset haastamaan taitosi ja tekemään jotain uutta joka päivä. Suosittelen liittymään riveihimme jos sinulla on intoa oppia uusia teknologioita tai haluat parantaa jo olemassa olevia taitojasi. Jos et kotiin lähtiessä osaa jotain paremmin kuin aamulla töihin tullessa – et ole selvästi vielä meillä töissä! Jos omaat hyvän huumorintajun, nautit itsesi kehittämisestä sekä osaat kysyä kun et tiedä jotain, niin tule mukaan tiimiimme!” – Jesse Ihatsu, Ohjelmistokehittäjä

Laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan, tutustu meihin paremmin www.sitelogic.fi tai kysy lisää:

Magnus Björklöf
+358 40 773 7660

Lisätietoa

Jätä kommentti