Hakusanamainonnan asiantuntija (SEM)

Yritys
OIKIO Digital Performance Agency Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
15.6.2017

Oletko jo valmis hakusanamainonnan asiantuntija, joka haluaa nostaa tasoaan ja kasvaa alan parhaimpien osaajien joukkoon? Tule mukaan ennätysvauhtia kasvavaan asiantuntijatoimistoomme, jossa osaamisesi kehittämiseen panostetaan ja henkilökohtaiset kasvumahdollisuudet ovat suuret!

Etsimme nyt mainonnan tiimiimme hakusanamainonnan asiantuntijaa. Hakusanamainonnan konsulttina suunnittelet, operoit ja kehität asiakkaillemme hakusanamainontaa Googlen ja Bingin hakuverkostoissa. Työssäsi pääset myös jatkuvasti auditoimaan mainostilejä, suunnittelemaan mainostilien rakenteita ja operointilogiikoita alusta lähtien sekä hyödyntämään alan uusimpia käytäntöjä ylimääräisen kilpailuedun saavuttamiseksi. Meillä saat vastuuta ja pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkuuksien sekä suurten mainostilien parissa.

Ajattelet, kirjoitat ja esiinnyt sujuvasti. Hallitset Adwordsin jo läpikotaisin, tunnet todennäköisesti hakusanamainonnan keskeisimmät teoriat ja sinulla on näyttöjä tuloksekkaasta mainonnan kehittämisestä. Olet tottunut kehittämään mainontaa CPA ja/tai ROAS huomioiden. Sinulla saattaa olla kokemusta myös automatiikan ja dynaamisten syötteiden hyödyntämisestä mainonnassa.

Sujuva englannin kielen taito on sinulle välttämätön, koska työskentelemme yli Suomen rajojen. Tunnet digitaalisen mainonnan kentän, haluat oppia joka päivä uutta ja nautit opettamisesta. Todennäköisesti työskentelet tällä hetkellä hakusanamainonnan asiantuntijana jossakin alan asiantuntijatoimistossa, mediatoimistossa tai inhouse-tiimissä.

Odotamme sinulta:

-2-3 vuoden työhistoriaa hakusanamainonnan parista ja intoa kehittää osaamistasi jatkuvasti
-Ymmärrystä web-analytiikasta ja Google Analyticsin hallintaa
-Näkemystä laajemmin digitaalisen mainonnan kehityksestä
-Kykyä esittää omia näkemyksiä ja argumentoida vakuuttavasti yritysjohdolle
-Halua kantaa projekti- ja asiakkuusvastuuta

Eduksi katsomme:

-Kokemusta laajemman kulutuksen mainostilien operoinnista ja kehittämisestä (mediabudjetti > 10 000 €/kk)
-Kielitaito, erityisesti Ruotsi tai Saksa (Suomi ja Englanti välttämättömiä)
-Myyntihenkisyys ja halua osallistua myyntihankkeisiin asiantuntijana
-Kokemusta ohjelmallisesta ostamisesta ja/tai Facebook-mainonnasta

Tarjoamme:

-Web-analytiikan, konversio-optimoinnin, hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan Suomen parhaat osaajat työkavereiksi
-Mielenkiintoisia asiakkuuksia tunnetuista verkkokaupoista suomalaisiin pörssiyrityksiin ja globaaleihin brändeihin
-Kilpailukykyisen palkkauksen ja laajat työsuhde-edut
-Rennon ja intohimoisesti kehittämiseen suhtautuvan työilmapiirin

Toimistomme sijaitsee Hietalahden kauppahallin vieressä Lönnrotinkadulla. Aloitus voidaan sopia toiveiden mukaan. Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme hakusanamainonnan asiantuntija, niin soita Niilolle tai lähetä meille viestiä osoitteeseen niilo@oikio.fi.

Lisätietoja: Niilo Relander, +358 40 571 2888, niilo@oikio.fi, https://oikio.fi

OIKIO Digital Performance Agency Oy, lyhyemmin OIKIO, on kokeneiden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden muodostama toimisto. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin, konversio-optimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja online-mainonnan optimointiin. Asiakkaitamme ovat mm. ebookers, Ilmarinen, Laakkonen, Cramo, Matkapojat, Oral Hammaslääkärit ja YIT.

Tutustu tarkemmin yritykseemme osoitteessa https://oikio.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti