Ohjelmistokehittäjä

Yritys
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
7.8.2017

Haluatko mukaan rakentamaan Suomen suurinta työnhakukonetta ja uudenaikaista rekrytointimediaa Duunitoria? Me rakennamme palvelumme itse ja olemme nyt laajentamassa kahden hengen tekkitiimiämme viiden hengen tuotekehitystiimiksi. Sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi kasvavaa organisaatiotamme sekä vaikuttaa tulevaisuuden kokoonpanoon ja ratkaisuihin.

Etsimme Duunitorille Software Developeria, jolla on vahva ymmärrys ohjelmistokehityksestä. Käyttämiämme teknologioita ovat esimerkiksi Python / Django, AWS, Linux, Postgres, JavaScript. Taustasi voi olla front-end tai back-end -painotteinen ja parhaiten menestyt kun olet analyyttinen, sinulla on kiinnostusta oppia ja olet asenteeltasi ‘get things done’. Emme vaadi minkään teknologian täydellistä osaamista, mutta vähintään 2 vuoden kokemus softakehityksestä, palvelukehityksestä, web-projekteista tai vastaavasta auttaa ottamaan asioista kopin.

Pääset rakentamaan tiimiä, tuomaan omat ideasi esille ja keskittymään yhden palvelun kehitykseen. Vaikka olemme jo pitkällä, suuri osa matkasta on vielä edessä. Olemme rekrytoimassa myös Product Manageria tuotetiimiimme.

Uskomme motivaation työhön syntyvän työn merkityksellisyydestä, itsensä kehittämisestä ja haastamisesta sekä mahdollisuudesta vaikuttaa. Emme aio lisätä tähän stereotyyppisiä lätinöitä modernista työympäristöstä, nuorekkaasta tiimistä tai eteenpäin pyrkivästä organisaatiosta. Sen sijaan kannustamme sinua lukemaan itse lisää Duunitorista ja tekemään johtopäätökset siitä miten tuotetiimimme toimii, millaista on Duunitorilla tai kuinka kuukausi Duunitorilla tekee jedikokelaan.

Odotamme hakemustasi saapuvaksi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 7.8.2017. Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, vastaa Martti (martti@duunitori.fi / +358 50 413 7667, lomalla 30.7. asti) tai Heta (heta@duunitori.fi / +358 40 759 7794) niihin mielellään. Hakea voit oman hakusysteemimme kautta alla olevasta linkistä (CV:ksi kelpaa hyvin myös LinkedIn; laita osoite hakutekstiin). Tule koodaamaan markkinapaikkaa jolla on merkitystä!

Katso myös muut Duunitorin avoinna olevat tehtävät ja tsekkaa millaista meininki toimistollamme on.

Duunitori on digitaaliseen rekrytointimarkkinointiin erikoistunut viestintä- ja mainostoimisto sekä rekrytointimedia, joka kehittää Suomen liikennöidyintä työelämämediaa ja rekrytointipalvelua. Palveluitamme käyttää yli 200 asiakasta mukaan lukien mm. Elisa, Kesko, Lidl, Accenture ja sivustollamme selataan yli 200 000 sivua joka päivä.

Lisätietoa

Jätä kommentti