Myynnin trainee

Yritys
Smilehouse Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-alan toimistojen johtotehtävät
Viim. hakupvm
27.2.2012

Haemme Suomen kovimman sähköisen kaupankäynnin myyntitiimin tueksi myynnin traineeta. Toteutamme monipuolisia, tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä palveluja, joita käyttävät miljoonat ihmiset. Tässä tehtävässä pääset rakentamaan monikanavaisen kaupankäynnin menestystarinoita.

Tehtäviisi kuuluu mm. tarjousten, sopimusten ja presentaatioiden dokumentointi sekä suora yhteydenpito asiakkaidemme kanssa. Tehtävä tarjoaa oppimishaluiselle kaikki mahdollisuudet kehittyä nopeasti vastuullisempiin myynnin tehtäviin ja tulevaisuudessa ratkaisumyynnin ammattilaiseksi.

Edellytämme hyviä viestintätaitoja suomen ja englannin kielellä, kokonaisuuksien hahmottamista, reipasta asennetta ja kykyä tehdä välillä pikkutarkkaakin työtä tiukalla aikataululla. Kun tilanne on päällä, olet valmis antamaan 100% panoksen. Ratkaisumyynnin kokemuksesta ja korkeakoulututkinnosta on varmasti hyötyä.

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan tehtävän sekä nuorekkaan, dynaamisen ja ammattitaitoisen tiimin, joka tekee Suomen parasta myyntityötä verkkokaupankäynnin teknologiamyynnin alueella. Tiimimme tulokset ovat kovia, mutta niin on myös asenteemme työntekoon.
 
Smilehouse on yritys, jossa tehdään kovasti töitä ja nautitaan työn tuloksista yhdessä. Meidät tunnetaan verkkokaupankäynnin uranuurtajana ja kokeneiden ammattilaisten yhteisönä. Haluat viedä Smilehousea kanssamme eteenpäin.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen
jobs@smilehouse.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti