Magento-koodareita

Yritys
Paikkakunta
Oulu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
28.2.2017

Voit olla alan todellinen huippuosaaja tai vasta urasi alussa oleva ohjelmoija. Räätälöimme sinulle kokemustaustasi mukaisen perehdytysohjelman ja työnkuvan! Nyt hakusessa erityisesti frontend developereita, mutta myös muut Magento-osaajat ovat tervetulleita hakemaan!

Monipuolinen asiakaskuntamme haastaa osaamistasi helpoilla ja vaativilla ohjelmointiprojekteilla. Työsi painopiste tulee olemaan asiakkaille toimitettavissa verkkokaupparatkaisuissa (Magento) ja niihin liittyvissä sovelluksissa. Osaamisesi ratkaisee roolisi projektitiimissä.

Odotamme, että sinulla on palava halu koodata ja kehittyä. Arvostamme tietojärjestelmiin ja ohjelmointiin liittyvää koulutusta sekä kokemusta, mutta tärkeintä on asenne. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun kovassakin paineessa on oleellista tehtävässä menestymiselle. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kykyäsi pitää projektien aikataulut hallinnassa. Omaat loistavat työyhteisötaidot ja reipas, positiivinen ja asioihin tarttuva asenteesi leimaa työskentelyäsi.

Koska tulet pääosin työskentelemään verkkokaupparatkaisujen parissa on eduksi, jos omaat kokonaisvaltaista ymmärrystä verkkokaupoista. Magento-tuntemus olisi loistava lisä, mutta ei välttämätöntä. Sinun pitää osata ainakin perusteet PHP:stä ja SQL-tietokannoista. Katsomme eduksi, jos sinulla on Linux palvelin tuntemusta, CSS3, JavaScript ja HTML5­-osaamista.

Lisätietoja tehtävästä PiiMegan nettisivuilta: https://www.piimega.fi/ajankohtaista/tyonhaku-ohjelmoinnin-huippuosaajaksi/

Lisätietoa

Jätä kommentti