Luova suunnittelija, sijaisuus

Yritys
Veikkaus Oy
Paikkakunta
Espoo, Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkoviestintä
Viim. hakupvm
13.8.2017

Veikkaus on suomalaisten omistama peliyhtiö, joka tuottaa yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään. Yhtiömme aloitti vuoden 2017 alussa, kun Fintoto, Raha-automaattiyhdistys (RAY) ja entinen Veikkaus yhdistyivät. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuksia voittaa. Peliemme tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään. Työllistämme lähes 2 000 pelialan ammattilaista. Veikkauksen liikevaihto on 3,5Mrd, pelikate 1,8Mrd ja tulos yli 1Mrd.

Nyt etsimme uudistuneeseen organisaatioomme, Tuotteet ja markkinointi –toimintoon

LUOVAA SUUNNITTELIJAA
äitiyslomasijaiseksi (08/2017-09/2018).

Haemme osaavaa ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa luovaa suunnittelijaa näyttämään luovuutensa Veikkauksen Brändi ja markkinointipalvelut –tiimissä. Pääset luomaan täysin uuden peliyhtiön brändi-ilmettä vahvojen brändiammattilaisten kera.

Työnkuvaasi kuuluvat:

• Graafinen suunnittelu digi- ja printtiympäristöön
• Kuvitustyöt
• Visuaalisen ilmeen luominen brändiohjeistuksen mukaisesti
• Kuvien muokkaaminen erilaisiin medioihin
• Animoitu grafiikka, tunnusten suunnittelu
• Brändi-ilmeen valvonta
Odotamme Sinulta näyttöä graafisesta suunnittelusta, kuvitustöistä sekä liikkuvan kuvan tekemisestä. Sinulla on näyttöä vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on vahvaa ja laaja-alaista kokemusta visuaalisesta suunnittelusta, kuvituksista sekä Adobe CC-ohjelmista.
Tarjoamme Sinulle näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista ja digitaalisen liiketoiminnan edistyksellisimmistä yrityksistä, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä mielenkiintoisten työtehtävien parissa.
Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa, joka sijaitsee nyt Espoon Leppävaarassa. Pääkonttori muuttaa myöhemmin tänä vuonna Helsingin Pohjois-Haagaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa brändipäällikkö Sanna Pietiäinen, ke 2.8. klo 14-16 puh. 0400 604 324 tai
sähköpostitse sanna.pietiainen@veikkaus.fi.

Lue lisää luovan suunnittelijan hausta veikkaus.fi/tyopaikat

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 13.8.2017 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si LAURA-rekrytointijärjestelmään osoitteessa veikkaus.fi/työpaikat.
Liitä linkki työportfolioosi, mikäli mahdollista.

Valituista hakijoista tullaan tekemään perusmuotoinen turvaselvitys.

Lisätietoa

Jätä kommentti