Lead Developer / Scrum Master

Yritys
Exove Oy
Paikkakunta
Helsinki/ Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
4.8.2017

Lead Developer/ Scrum Master

Tahdotko oppia uutta joka päivä? Saako tiimityö esiin parhaat puolesi? Tahdotko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work 2017, sija 19)? Nyt se voi olla mahdollista, sillä etsimme kasvumme tueksi uutta kollegaa Lead Developer/ Scrum Master -positioon.

Lead Developer/ Scrum Masterin ensimmäinen projekti tapahtuu monitoimittajaympäristössä asiakkaamme tiloissa Espoossa.

Exoven ohjelmistokehityksessä tärkeintä ovat huippulaatuiset toimitukset parhailla avoimen lähdekoodin alustoilla. Toteutamme projekteja verkkopalveluista ja itsepalveluportaaleista natiiveihin mobiilisovelluksiin ja reaaliaikaisiin big data -visualisointeihin. Valitsemme aina teknologiat ja työkalut, jotka tuottavat eniten arvoa asiakkaillemme.

Tarjoamme

Voimme luvata sinulle haastavia ja monipuolisia asiakasprojekteja sekä mahdollisuuden muuttaa maailmaa yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Me Exovella olemme joustavia; tuemme kollegoidemme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Exovella saat olla oma itsesi yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa. Toimialan parhaiden asiakkaiden, projektien ja teknologioiden myötä saat jatkuvasti oppia uutta.

Unelma-kollegamme

Toivomme sinulta erinomaisia teknisiä taitoja sekä kykyä ymmärtää asiakkaan teknisiä tarpeita ja kommunikoida niistä muille ohjelmistokehittäjille. Osana työtäsi jaat aktiivisesti tietotaitoasi tiimisi jäsenten kanssa. Toivomme sinun olevan kokenut Lead Developer/ Scrum Master, jolla on vahva Drupal Commerce -osaaminen. Myös Node.js on sinulle tuttu. Arvostamme Scrum Master -kokemustasi sekä sertifikaattejasi, mutta aidosti tärkein asia on intohimosi oppia uutta joka päivä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätöntä tehtävässä menestyäksesi.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen jobs@exove.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös, miksi olet kiinnostunut työskentelemään juuri Exovella.

Exovesta yrityksenä

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa suunnittelemalla ja toteuttamalla avoimiin teknologioihin pohjautuvia verkkopalveluja. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme nykyään Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa 90 hengen voimin.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Exove Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti