Lead Designer

Yritys
Digia
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
31.5.2017

WANTED: LEAD DESIGNER – Helsinki

Toimit asiakkaidemme ja Digian designin suunnannäyttäjänä. Seuraat aktiivisesti alan kehitystrendejä ja tarpeita sekä jalostat parhaat ideasi asiakkaidemme hyödyksi tiiviissä yhteystyössä toteutustiimiemme kanssa. Osallistut palvelumuotoilun ja konsultoinnin presalesiin ja palvelumuotoilua hyödyntäviin konsultointiprojekteihin tuottaen asiakkaillemme raikkaita, käyttäjiä ja liiketoimintaa palvelevia ideoita. Suunnittelet palvelumuotoilun strategiaa ja visiota yhteistyössä johdon kanssa sekä viet niihin liittyviä toimenpiteitä tehokkaasti käytäntöön. Kehität aktiivisesti designin ja palvelumuotoilun tarjoomaa, liiketoimintaa sekä työskentelytapoja, menetelmiä ja työkaluja. Työskentelet myynnin ja liiketoiminnan kanssa yhteisissä myynti-, konsultointi- ja tuotekehitysprojekteissa. Varmistat palvelumuotoilumme ja designimme huippuunsa hiotun laadun paitsi oman työsi, myös koko asiantuntijatiimimme laajuudelta.

Takanasi on

•soveltuva koulutus sekä useamman vuoden vakuuttava työkokemus palvelumuotoilun, designin tai visuaalisen suunnittelun suunnannäyttäjänä
•vahva palvelumuotoilun ja käyttäjälähtöisen suunnittelun osaaminen
•näyttöä useista onnistuneista designprojekteista
•intohimoa design thinkingin evankelistana toimimiseen
•hyvää organisointikykyä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja erottaa oleellinen
•uskottavaa viestintää ja vakuuttavuutta suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset laittamaan likoon asiantuntemuksesi ja kehittymään edelleen designerina sekä luomaan uutta. Digialla saat sekä suuren yrityksen tukiverkon ja etuudet, että pienen yrityksen mukavan ilmapiirin ja joustavan organisaation. Toimimme innovatiivisessa, osaavassa ja toisistamme välittävässä työyhteisössä monipuolisten asiakkuuksien parissa. Pääset antamaan kädenjälkesi moniin Suomen merkittävimmistä hankkeista. Saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkan ja ennen kaikkea osaavat, hauskat ja mukavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 31.5.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Härkönen, p. 0400 752 412 tai susanna.harkonen (at) digia.com. Lähetä hakemuksesi joko hakulomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla Susannalle. Voit mielellään liittää mukaan mahdollisia työnäytteitäkin.

Lisätietoa

Jätä kommentti