Koodaava CTO

Yritys
Tiketti Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Mobiilipalveluiden kehitys, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
7.4.2017

Tiketti Oy on yli 40 vuotta sitten perustettu tapahtumajärjestäjiä monipuolisesti palveleva yritys. Palveluihin kuuluvat muun muassa lippujen välitys tapahtumiin, lipuntarkastus tapahtumissa, media-akkreditointi sekä monipuoliset markkinointiratkaisut.

Tiketillä on oma myyntijärjestelmä, jonka avulla myydään lippuja yli 30 toimipisteessä, R-kioskeilla sekä tiketti.fi -sivuilla tuhansiin tapahtumiin vuodessa. Vuonna 2016 elämykseen pääsy kulki Tiketin kautta lähes miljoona kertaa.

Myyntijärjestelmän kehittämiseen ja uusiin toimintoihin kaivataan nyt lisää osaajia.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos tunnet tapahtuma-alan sykkeen mieluisana, käyt itsekin keikoilla ja festareilla, teattereissa ja/tai urheilutapahtumissa. Janoat myös päästä kehittämään uusia palveluita niin tapahtumien järjestäjille kuin tapahtumakävijöillekin. Osaat uusimmat tekniikat ja ymmärrät liiketoiminnan päälle. Olet työskennellyt vaativissa projekteissa muutaman vuoden ja pystyt ilman stressiä sitoutumaan pitkäkestoisempaankin projektiin ja johtamaan projekteja. Olet kunnianhimoinen ja inspiroidut työsi tuloksista. Pidät ongelmanratkaisusta ja ideoit mielelläsi uutta.

Hallitset:
HTML + CSS (SASS)
JavaScript (+jQuery)
PHP
MySQL
AWS tuntemus (EC2, RDS, CloudFormation, SQS, S3FS, CloudFront, DynamoDB, Lambda)
.NET C#

Eduksesi katsotaan, jos hallitset myös sosiaalisen median API:t ja markkinoinnin automaatiot.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan järjestelmäämme ja sen kehittämiseen, mukavan ja rock-asenteisen 30 ihmisen työyhteisön Helsingin keskustassa Tavastia-klubin yläkerrassa sekä hyvät henkilöstöedut.

http://www.tiketti.fi/Tiketti-hakee-koodaustaitoista-CTOta-uutiset/10697

Lisätietoa

Jätä kommentti