Koodaaja / ohjelmistosuunnittelija

Yritys
Brand MNGR Oy
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
4.5.2012

Mainostoimisto Brand MNGR Oy etsii nuorekkaaseen ja eteenpäin menevään porukkaansa asiakaspalveluhenkistä koodaajaa. Sinulla on riittävät perustaidot koodata ja ylläpitää asiakkaittemme kevyitä verkkosivustoja. Osaat selkokielisesti auttaa ja ohjata asiakkaitamme verkkosivustojen suunnittelussa ja teknologiaratkaisuissa.

Olet erittäin sosiaalinen ja pidät tiimityöskentelystä asiakkaittemme, graafikoittemme ja alihankkijoittemme kanssa. Seuraat mitä maailmalla tapahtuu ja osaat ottaa kantaa myös siihen, mitä järjestelmiä milloinkin asiakkaillemme suosittelemme.

Tekninen vaatimustaso:

• Seuraavat käsitteet ovat sinulle tuttuja: XHTML ja/tai HTML5, CSS, JS/JQuery, PHP, MySQL, LAMP
• Hyvät perustaidot layoutien HTML-koostamisesta sekä sivustojen rakentamisesta (open source) web-julkaisujärjestelmien päälle
• Perustaidot photoshop -ohjelmasta

Eduksi katsotaan:
• Palvelinosaaminen (Linux, apache)
• Kokemus domainien hallinnasta
• Google analytics, adwords, snoobi-osaaminen
• Hakukoneoptimointiosaaminen

Tarjoamme paikan nopeasti kehittyvästä ja kunnianhimoisesta yhteisöstä, jossa sinulla on mahdollisuus muokata ja kehittää toimenkuvaasi. Pääset tekemään työtä lukuisien menestyvien yritysten kanssa. Näin sinulla on osaltasi mahdollisuus vaikuttaa asiakkaittemme menestykseen. Työnantajana tarjoamme mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittyä juuri sinua kiinnostavien asioiden parissa. Korkeatasoinen luova tiimimme tekee saumatonta yhteistyötä. Nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan innovatiiviseen ja menestyvään porukkaamme.

Mainostoimisto Brand MNGR OY on vuonna 2006 perustettu, 10 hengen luova mainostoimisto, jonka toiminta perustuu konseptoituun toimintamalliin. Erotumme markkinoilta tuoreen ja aidosti erilaisen toimintamallimme kautta.

Jatkuvan kasvun tueksi haemme joukkoomme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia.

Asiakkainamme ovat mm. Dextra, NIXU, MPS Consulting, Snoobi, REMAX, Haikon Kartano ja 30 muuta pääkaupunkiseudulla toimivaa menestyvää yritystä.

Katso lisää: www.mainostoimisto.com

Maloo Kalkkinen
toimitusjohtaja

Brand MNGR Oy
Päivänkakkarantie 10
02270 Espoo

+358 20 7 900 820
+358 40 5252 840
maloo.kalkkinen@brandmngr.com

www.mainostoimisto.com

Kommentit

  1. Tommy Holm says:

    Sanottakoon näin, jotta jos en itse pyörittäisi toimistoa. Tämä on yksi harvoista mestoista joihin hakisin töihin. Hyvää, ammattimasta jälkeä oikealla digitaalisella otteella.

Jätä kommentti