Junior SEO Consultant

Yritys
OIKIO Digital Performance Agency Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
31.10.2017

Onko sinulla jo taustaa hakukoneoptimoinnista? Haluatko kasvaa yhdeksi alan parhaista SEO-osaajista? Tule mukaan ennätysvauhtia kasvavaan asiantuntijatoimistoomme, jossa osaamisesi kehittämiseen panostetaan ja henkilökohtaiset kasvumahdollisuudet ovat suuret!

Pääset työskentelemään yhteen Suomen kovimmista hakukoneoptimoinnin tiimeistä. Työssäsi tulet suunnittelemaan ja rakentamaan asiakkaidemme SEO-strategioita ja autat kehittämään heidän verkkopalveluiden orgaanista löydettävyyttä. Vastuullasi on myös ad hoc analyysien, raporttien ja dashboardien suunnittelu ja toteuttaminen. Pääset tekemään nykytila-analyyseja ja kartoittamaan hakukoneoptimoinnin liiketoimintapotentiaalia.

Taustaltasi voisit olla äskettäin valmistunut ja jo hieman työkokemusta kartuttanut. Sinulla on noin vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista, erityisesti web-analytiikasta ja hakukoneoptimoinnista tai vastaavaa kokemusta julkaisijana. Olet työskennellyt jossakin inhouse-tiimissä, alan asiantuntijatoimistossa tai sinulla on freelancer-tausta. Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin suurta intohimoa digitaalista liiketoimintaa kohtaan ja halua kasvaa parhaimpien hakukoneoptimoinnin asiantuntijoiden joukkoon.

Hakukoneoptimoinnin työtehtävät ovat vaihtelevia ja tulet työskentelemään paljon datan, spreadsheetien sekä web-teknologioiden kanssa, joten kyvykkyydet näillä alueilla on eduksi.

Ajattelet, kirjoitat ja esiinnyt sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Haluat oppia joka päivä uutta ja olet valmis panostamaan osaamisesi kehittämiseen. Olet luonteeltasi analyyttinen ja harjaantunut argumentoimaan näkemyksiäsi.

Odotamme sinulta:
-Noin vuoden työhistoriaa web-analytiikan ja hakukoneoptimoinnin parista tai vastaavaa kokemusta julkaisijana
-Itseohjautuvaa, proaktiivista ja innostunutta asennetta
-Nälkää kasvaa alan parhaimpien SEO-osaajien joukkoon ja tehdä huipputuloksia asiakkaillemme

Eduksi katsotaan:
-Kokemus esimerkiksi affiliate-julkaisijana, nettisivujen tekijänä tai omasta blogista
-Tekninen osaaminen (mm. HTML, CSS, JavaScript ja halu monipuolisesti kehittää teknistä osaamistasi) ja/tai sisältöosaaminen (esim. toimittajatausta ja halu kasvaa kirjoittajana)
-Kokemusta laajemmin digitaalisesta markkinoinnista
-Kielitaito, erityisesti ruotsi (englanti välttämätön)

Tarjoamme:
-Web-analytiikan, konversio-optimoinnin, hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan Suomen parhaat osaajat työkavereiksi
-Senior SEO -osaajien tuen, nopean oppimiskäyrän ja mahdollisuuden kasvaa suurempiin saappaisiin
-Mielenkiintoisia asiakkuuksia tunnetuista verkkokaupoista suomalaisiin pörssiyrityksiin ja globaaleihin brändeihin
-Laajat työsuhde-edut, huippuluokan työvälineet, jatkuvaa koulutusta ja oman koulutusbudjetin
-Rennon ja intohimoisesti kehittämiseen suhtautuvan työilmapiirin
-Mahdollisuuden päästä mukaan ennätysnopean kasvuvauhdin toimistoon

Toimistomme sijaitsee Hietalahden kauppahallin vieressä Lönnrotinkadulla. Aloitus voidaan sopia toiveiden mukaan loka-marraskuussa 2017. Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Arvostamme asennetta ja halukkuutta oppia enemmän kuin työkokemusta. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme tulevaisuuden huippuosaaja, niin lähetä meille hakemus osoitteeseen work@oikio.fi otsikolla Junior SEO Consultant.

Voit myös tutustua keväällä aloittaneen Junior SEO konsultin kokemuksiin meidän blogista osoitteessa: https://oikio.fi/fi/ajankohtaista/new-girl-tyoskenteleminen-oikiolla/

Lisätietoja:
Niilo Relander, CEO, +358 40 571 2888, niilo@oikio.fi
Joona Tuunanen, Head of SEO, +358 40 480 4708, joona@oikio.fi

OIKIO rakentaa digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä ja tarjoaa sparraus- ja operointitukea suurille B2C- ja B2B -yrityksille. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, Ilmarinen, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Cramo, Matkapojat, Oral Hammaslääkärit ja YIT. OIKIO työllistää tällä hetkellä 12 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Tutustu tarkemmin https://oikio.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti