Junior Python-kehittäjiä (verkkokauppoja koodaamaan)

Yritys
Anders Innovations
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
15.10.2017

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen, mahdollisuus joustoon
Suositusvuosikurssi: opintojen loppuvaihe – valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Marraskuussa 2017
Sijainti: Helsinki
Haku-DL: 15.10.2017

Anders tuottaa korkealaatuisia verkkoliiketoiminnan ratkaisuja yrityksille – tavoitteenaan auttaa asiakkaitaan kehittymään ja menestymään digitaalisessa maailmassa. Anders on yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä ja työllistää nykyisin yli 50 työntekijää kahdella mantereella. Anders on saavuttanut paikan Deloitte Technolgy Fast 50 –listalla vuosina 2014-2016 ja tuli valituksi kansainvälisesti arvostetulle Red Herring Top 100 Europe –listalle vuonna 2016. Anders on myös valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work –instituutin tutkimuksissa vuosina 2015-2017.

Anders etsii 1-3 uutta käärmeenpoikasta Suomen kovimpien Python-osaajien joukkoon kasvamaan tulevaisuuden ammattilaisiksi! Olemme todistetusti yksi Suomen parhaimmista työpaikoista ja etsimme joukkoomme Suomen innokkaimpia Junior Python-devaajia.

Meillä on kokemusta ja vahvaa osaamista erilaisten verkkopalveluportaalien, kuten asiakaspalvelu- ja tilaustyökalujen sekä verkkokauppojen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Rakennamme julkisen ja yksityisen sektorin erikokoisille asiakkaillemme räätälöityjä verkkotyökaluja ja –palveluita hyödyntäen koneoppimista ja Big datan hallintaa. Näihin projekteihin sinulla on nyt mahdollisuus hypätä mukaan!

Miksi Andersille?

Meillä pääset kehittymään oman mentorin opastuksella monipuolisissa projekteissa kovan luokan tekijäksi. Tulet hallitsemaan Pythonin, mutta tämän lisäksi osaamisesi karttuu muiden modernien teknologioiden parissa. Mentoroinnin lisäksi satsaamme anderslaisien kehittymiseen myös sisäisten ja ulkoisten koulutusten muodossa. Työvälineet pääset valitsemaan makusi mukaan ja pääset tarvittaessa kouluttautumaan uusiin teknologioihin. Kulttuurimme kulmakivi on Andersin henki ja sitä ylläpidämme viettämällä aikaa yhdessä myös toimistoaikojen ulkopuolella afterworkien, aamiaisten, firman bileiden, joukkuepelien ja muun harrastetoiminnan parissa. Yksilö on meillä tärkeä ja pidämme huolta työn ja vapaa-ajan välisestä balanssista.

Mitä toivomme sinulta?

Olet urasi alkuvaiheilla oleva koodari ja sinulla on kokemusta Pythonin, Djangon, Reactin ja/tai JavaScriptin saloista opinto-, työ-tai omien projektien kautta. Ennen kaikkea toivomme sinulta kuitenkin intoa oppia näistä lisää – vakuuta meidät osaamisellasi ja oppimishalukkuudellasi!
Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja jos se on sinulle mieluista, pääset tekemisiin myös asiakkaidemme kanssa, aluksi yhdessä kokeneemman anderslaisen kanssa.

Miten mukaan?

Tutustu tähän työmahdollisuuten lisää täällä https://atalent.fi/kaarmeenpoikaseksi-andersille/ . Voit hakea meille GitHub-profiilillasi tai lataamalla CV:si seuraavan linkin kautta https://apply.atalent.fi/anders-junior-python-kehittajia-9-2017. Kutsumme 10 potentiaalisinta osaajaa toimistollemme kuulemaan paikasta ja meistä lisää ja viettämään iltaa kanssamme oluenpanon merkeissä 26.10.2017, josta rekrytointiprosessi jatkuu eteenpäin kooditestillä ja haastattelulla. Toivomme, että uudet käärmeenpoikasemme pääsevät aloittamaan tehtävässä marraskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä, Andersista ja rekryprosessista saat aTalentin Recruitment Manager Anna Oikariselta (puhelut/whatsapp 0504155345, anna.oikarinen@atalent.fi). Andersiin pääset tutustumaan lisää täällä: https://www.andersinnovations.com/fi/meista/.

Lisätietoa

Jätä kommentti