Junior Front End Developer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
11.9.2017

Suomen Hostingpalvelu Oy on ketterä vuonna 2008 perustettu yritys. Kasvamme nopeasti ja yrityksellä on AAA-luottoluokitus. Meillä on 13 000 asiakasta. Ylläpidämme yli 20 000 domainia ja olemmekin yksi suurimmista domain välittäjistä ja webhotellipalveluntarjoajista Suomessa. Voit tutustua tarkemmin yritykseen osoitteessa www.hostingpalvelu.fi
Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Me Studentworkilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme Suomen Hostingpalvelu Oy:lle Helsingin Pitäjänmäen toimistolle suorarekrytointina kokoaikaista Junior Front End Developeria vakituiseen työsuhteeseen osaksi uutta tuotekehityshanketta, jossa valittu henkilö pääsee kasvamaan alansa ammattilaiseksi.

Voit olla vielä koulun penkillä tai jo valmistunut – tärkeintä on oppimishalu, kehittymiskyky sekä oikeanlainen asenne. Tehtävässä pääset haastamaan itseäsi ja saat mahdollisuuden vaikuttaa alusta saakka hankkeen lopputulokseen.

Toivomme sinulta:
– Vähintään harrastuneisuutta koodaamisesta (mm. JavaScript, React.js, CSS3, HTML5), työkokemus plussaa
– Englannin kielen taitoa
– Oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja tehokasta työotetta

Tarjoamme sinulle:
– Rennon, joustavan ja kansainvälisen työympäristön ja mukavan tiimin
– Kilpailukykyiset työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen
– Huikean mahdollisuuden kehittyä ja syventää osaamistasi.

Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta (p. 050 401 0539 arkisin klo 10-14).

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lisätietoa

Jätä kommentti