Hands-on Ohjelmistoarkkitehti

Yritys
Reaktor
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.6.2012

Olet edelleen yksi joukon parhaista koodaajista ja kunnioitettu esikuva nuoremmillesi. Saat tiimisi loistamaan. Tiedät, että onnistuminen vaatii kovan teknologiaosaamisen lisäksi myös organisointi- ja ihmissuhdetaitoja. Osaat hankkia ymmärryksen asiakkaan liiketoiminnasta etkä tuota koodia koodin vuoksi.

Me Reaktorilla toteutamme menestyviä verkkopalveluita. Haluamme tehdä asiat aina paremmin, olipa kyse sitten teknologioista, menetelmistä, töissä viihtymisestä tai liiketoiminnasta.

Toivomme että:
– Osaat hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia.
– Haluat kirjoittaa kaunista koodia. Et hyväksy spagettia etkä purkkaa.
– Haluat olla ylpeä työsi jäljestä ja tuloksista.
– Olet mukava, ja tykkäät tehdä töitä porukassa.
– Haluat kehittää itseäsi laaja-alaisesti.
– Asiakaskokemus on sinulle muutakin kuin sanahelinää.

Meillä softaa tehdään järkevillä työtavoilla ja uusilla teknologioilla, joita olet itse valitsemassa ja kehittämässä. Kaiken ytimessä on moniosaava tiimi, joka toteuttaa palvelut ideasta julkaisuun asti. Haluamme aina tehdä palveluita, jotka toimivat ja näyttävät hyvältä sisältä ja ulkoa. Palveluita, jotka tekevät asiakkaan ja käyttäjän onnellisiksi. Niitä maailmasta puuttuu.

Asiakkaamme vaihtelevat startupeista pankkeihin ja projektit pienistä isoihin. Reaktorilla ihmisiin luotetaan ja kaikki saavat paljon vastuuta. Meillä rooli muovautuu aina ihmisen mukaisesti. Voit kehittyä siihen suuntaan mihin haluat – tärkeintä on, että haluat oppia ja kehittyä. Työn tekemisessä korostuvat laatu ja ammattiylpeys.

Ota seuraava askel urallasi ja tule kehittymään hyvään seuraan. Laita meiliä osoitteeseen careers@reaktor.fi. Voit liittää mukaan myös linkin julkiseen koodiisi. Paikkoja on auki Helsingin toimipisteessämme.

Lisätietoa

Jätä kommentti