Growth hacker

Yritys
Alma Talent
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkokauppa-asiantuntijat, Verkkoviestintä
Viim. hakupvm
23.4.2017

Alma Talent Kauppalehden johdolla on maksullisten digitaalisten sisältöjen edelläkävijä Suomessa. Nyt etsimme osaavaan joukkoomme GROWTH HACKERIÄ kehittämään digitaalista liiketoimintaamme ja sen markkinointia vielä pidemmälle.

Growth hackerin tehtävänä on kasvattaa Alma Talentin digitaalista liiketoimintaa markkinoimalla sisältöjämme ja optimoimalla lukijoiden myynti- ja palveluprosesseja digikanavissa.

Tehtäviin kuuluu:
– digiyleisön analysointi eri mittareita seuraamalla ja tulkitsemalla
– markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus digikanaviin yhdessä muun tiimin kanssa
– mittaaminen, tulosten analysointi ja johtopäätökset, opittujen asioiden viestiminen ja niiden pohjalta uuden luominen
– erilaiset kehitysprojektit
– toimintaa kehittävä yhteistyö sisäisesti sekä analytiikka- sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa

Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden työkokemus digiliiketoimintaan tai -markkinointiin liittyvistä tehtävistä. Verkkokauppaosaaminen tai muu digiasiakkuuksien tuntemus on etu, ja analytiikkatyökalujen osaaminen todella plussaa. Koulutuksesi on esim. KTM, DI tai vastaava. SEO, verkon analytiikka, A/B-testaus, viraalimarkkinointi ja some ovat sinulle perusta, jonka päälle tuot oman luovan panoksesi. Tiedät, että nykymaailmassa näkyvyyden ja yleisöjen tavoitteluja ja myynti vaativat enemmän älykkyyttä kuin euroja. Rakennat aktiivisesti yhteistyötä. Olet innostunut ratkomaan haasteita ja tavoittelet tuloksia sinnikkäästi. Olet analyyttinen, utelias ja kehityshaluinen.

Growth hackerinä työskentelet Alma Talentin markkinoinnissa, mutta teet tiivistä yhteistyötä Alma Talentin myyntiosastojen, toimituksen ja tekniikan osaajien kanssa. Työpiste on Helsingin Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.4. Hakulomake löytyy osoitteesta rekry.almamedia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Johanna Suhonen, puh. 050 324 3229, varmimmin 12.4. ja 13.4. klo 10-11.

#almaspirit

Lisätietoa

Jätä kommentti