Full-stack -kehittäjä

Yritys
Exove Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
4.8.2017

Full-stack -kehittäjä

Tahdotko oppia uutta joka päivä? Saako tiimityö esiin parhaat puolesi? Tahdotko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work 2017, sija 19)? Nyt se on mahdollista, sillä etsimme kasvumme tueksi full-stack -kehittäjää.

Exoven ohjelmistokehityksessä tärkeintä ovat huippulaadukkaat toimitukset parhailla avoimen lähdekoodin alustoilla. Toteutamme projekteja verkkopalveluista ja itsepalveluportaaleista natiiveihin mobiilisovelluksiin ja reaaliaikaisiin big data -visualisointeihin. Valitsemme aina teknologiat ja työkalut, jotka tuottavat eniten arvoa asiakkaillemme.

Tarjoamme

Voimme luvata sinulle haastavia ja monipuolisia asiakasprojekteja sekä mahdollisuuden muuttaa maailmaa yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Me Exovella olemme joustavia; tuemme kollegoidemme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Exovella saat olla oma itsesi yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa. Toimialan parhaiden asiakkaiden, projektien ja teknologioiden myötä saat jatkuvasti oppia uutta.

Unelma-kollegamme

Toivomme sinulta aiempaa front end ja back end -kokemusta sekä kykyä ymmärtää asiakkaan teknisiä tarpeita. Pidät työskentelystä ketterin menetelmin. Arvostamme kokemustasi moderneista verkkopalvelualustoista, kuten Drupal, React sekä Node.js, mutta aidosti tärkein asia on intohimosi oppia uutta joka päivä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätöntä tässä tehtävässä menestymiselle tietyistä asiakasprojekteistamme johtuen.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen jobs@exove.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös, miksi olet kiinnostunut työskentelemään juuri Exovella.

Exovesta yrityksenä

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa suunnittelemalla ja toteuttamalla avoimiin teknologioihin pohjautuvia verkkopalveluja. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme nykyään Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa 90 hengen voimin.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Exove Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti