Frontend-kehittäjä

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Oulu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
2.10.2017

Net Weight Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yritys kehittää web-palveluita yritysten avainliiketoiminnan sähköistämiseksi. Toimialaan kuuluvat verkkopalvelujen tuottaminen ja ylläpito, verkkopalveluohjelmistojen valmistus sekä tietotekninen konsultointi.

Tämä pieni, mutta joustava yritys etsii nyt riveihinsä vahvistusta. Frontend-kehittäjän roolissa pääset kehittämään web-käyttöliittymiä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Tehtävänäsi voi olla esimerkiksi annettujen speksien pohjalta ulkoasusuunnitelman mukaisten käyttöliittymien luominen verkkopalveluille.
Frontend -tekniikoista osaat ensisijaisesti Reactin tai muita selainpään ohjelmointikieliä ja -kirjastoja. Sinulla on kokemusta Frontend-sovelluksien rakentamisesta, jotka hyödyntävät myös taustapalvelimen tarjoamia rajapintoja ja dataa dynaamisesti.
Ulkoasujen taitto verkkosivuiksi katsotaan plussaksi. Backend-osaaminen (mm. PHP, Apache, CentOs, Amazon AWS, Heroku, UpCloud…) ja servereiden konffaaminen katsotaan myös eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– Soveltuvaa ohjelmistoalan koulutusta tai harrastuneisuutta (0-3 vuoden työkokemusta)
– Osaat / tunnet seuraavia tekniikoita ja ohjelmointikieliä: JavaScript, React, MySQL, Node.js, HTML5, CSS
– Hyviä yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Ihanteellisella hakijalla olisi myös kiinnostuneisuutta tai osaamista käyttöliittymäsuunnittelun puolelta, ja Adobe Photoshopin, Adobe Illustratorin tai SkecthAppin osaamista.
Tämä on hieno tilaisuus vielä uransa alkuvaiheessa olevalle, mutta jo hieman kokemusta kartuttaneelle kehittäjälle! Joustavassa tiimissä pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi mielenkiintoisten projektien parissa.

Mikäli koet olevasi etsimämme Frontend-kehittäjä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Liitäthän hakemukseesi mahdollisia näytteitä omista töistäsi! Ilmoitathan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut osa-aikaisesta vai kokoaikaisesta tehtävästä.
Mikäli sinulla nousee kysyttävää tehtävästä, olethan yhteydessä Studentworkin Consultant Manageriin Saara Niskaseen, puh. +358 40 940 2481 tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com.

Lisätietoa

Jätä kommentti