Frontend-kehittäjä

Yritys
Crasman
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
17.2.2017

Kaipaatko isompia saappaita ja innostavaa omaa työyhteisöä? Tule meille Crasmanille kehittämään osaamistasi ja rakentamaan parasta käyttökokemusta asiakkaidemme palveluihin.

Haemme joukkoomme Helsinkiin tai Tampereelle aloitekykyisiä frontend/full-stack-kehittäjiä. Erilaisten asiakasprojektien kautta työsi tuloksista pääsee nauttimaan valtava joukko käyttäjiä niin Suomessa kuin maailmallakin. Työtäsi arvostetaan ja sillä on aidosti merkitystä.

Ratkaisutuotannon asiantuntijamme ovat nykyajan moderneja käsityöläisiä, jotka rakentavat asiakkaillemme ratkaisuja tarkoitukseen parhaiten soveltuvilla teknologioilla. Edellytämme hakijoilta hyvää teknistä osaamista ja kehitystyönkulun hallintaa. Eduksi lasketaan kokemus palveluiden tuottamisesta joillekin yleisille alustoille, kuten esimerkiksi Amazon AWS, Hubspot, Magento tai WordPress. Muita skills-tason avainsanoja ovat: #CSS #HTML5 #REACT #GIT #GULP #SASS #SQL #JS #JSON.

Osaamistasi arvioimme sivustototeutustesi portfoliosta, jossa toivomme sinun esittelevän meille erityisesti näyttävimmät ylpeydenaiheesi. Lisäksi kutsumme valitsemamme ehdokkaat kehittäjätestiin.

Mitä tarjoamme
– Meillä on vahva tekemisen kulttuuri ja aktiivinen työyhteisö. Äskettäin päätimme yhdessä, että kiky-vaatimuksiin vastataan muilla keinoin kuin työaikaa lisäämällä.
– Tarjoamme erinomaiset puitteet työn tekemiselle joko Helsingissä tai Tampereella.
– Yrityksen historia ja pitkät asiakassuhteet luovat vankan pohjan toiminnallemme.
– Hengitämme ja elämme digitalisaatiota. Olemme ylpeitä kädenjäljestämme. Pääset osaksi takuulla Suomen kovimmista asiantuntijoista koostuvaaa tiimiä.
– Saat valita työn tekemiseen mieleisesi välineet ja ohjelmointityökalut.
– Palkan lisäksi saat erinomaiset työsuhde-edut. Mikäli muutat kauempaa, meillä on tarjota sinulle apua asunnon löytämisessä.

Mitä odotamme
– Kiinnostusta tekemiseen ja siinä kehittymiseen.
– Uteliaisuutta uusia asioita kohtaan.
– Hyvää teknologioiden ja kehitystyönkulun hallintaa.
– Suomen- ja englanninkielen taitoa.

Lähetä hakemuksesi 17.2.2017 mennessä ja kerro osaamisestasi sekä miksi olet kiinnostunut työpaikasta Crasmanilla. Linkki: https://www.linkedin.com/jobs/cap/view/264063669?pathWildcard=264063669&trk=job_capjs

Lisätietoa

Jätä kommentti