Front-end / full-stack kehittäjä

Yritys
Rohea Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys, Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
15.7.2017

Haluatko rakentaa kasvavaa tuotetta modernilla tekkistäkillä ja korkealla ambitiotasolla? Haemme porukkaan sopivaa, skarppia ja uteliasta uutta kaveria toimistolle.

Jos tuntuu, että projektityöskentelyn sijaan tuotekehitys olisi kiinnostava vaihtoehto sekä oman osaamisen jatkuva kehittäminen on lähellä sydäntä, niin olemme hyvä vaihtoehto. Vaadimme paljon, mutta annamme myös. Ja tekemiselle ei aseteta rajoja.

Lopullinen työrooli mukautuu kiinnostuksen, kehittymisen ja osaamisen mukaan – ihmiset tekevät asioita, eivät roolit – mutta sopivia haasteita löytyy varmasti kokeneista kehäketuista hieman kevyemmällä kokemuksella varustetuillekin. Kaikkein tärkeimpiä ovat yrityksen arvojen sopiminen itselle, ylpeys omasta tekemisestä, laatukeskeisyys, korkealle tähtääminen sekä istuminen porukkaan.

Rohean tekkistäkkiin kuuluu mm. React, Redux, Symfony, MongoDB, restful, Webpack, Ansible, Jenkins, Docker jne. Koodipohjamme on server-client arkkitehtuurin mukainen (API-keskeinen). Koodipohja on myös ylpeydellä jatkuvan refaktoroinnin ja parantamisen kohteena.

Asiakkaamme ovat terveydenhuolto- ja finanssisektorilla.

Kurkkaa linkitetystä ilmoituksesta mitä tarjoamme, mitä odotamme, sekä sopivatko yrityksemme arvot sinulle. Lue lisäksi mitä työntekijämme sanovat meillä työskentelystä.

Lisätietoa

Jätä kommentti