Front End Developer

Yritys
Valve
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkoviestintä, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.6.2017

Etsimme Valveen kasvavaan teknologia-tiimiin huippuosaajia rakentamaan asiakaskohtaisia verkkopalveluita ja applikaatioita sekä osallistumaan Wake-teknologian tuotekehitykseen. Meillä on sopivan haastavan työn lisäksi tarjolla rentoa meininkiä ja osaava tiimi, joka ei jätä ketään pulaan. Kasvupolkumme mahdollistavat osaamisen laajentamisen tai erikoistumisen monipuolisista asiakasprojekteista tuotekehitykseen. Uskomme, että haastamalla, kehittämällä ja mullistamalla omia työtapojamme, pääsemme lähemmäs vaativaa tavoitettamme mullistaa myös toimialoja.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sydämesi sykkii erinomaiselle käyttäjäkokemukselle PHP:n, JavaScriptin ja SCSS:n tahdissa. Innostut ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelusta ja toteutuksesta ilman, että maitohappojen iskiessä kalkkiviivoilla koodisi muuttuu ylikypsäksi spagetiksi. Tikkaat sujuvaa modulaarista koodia oma-aloitteisesti. Sytymme erityisesti, jos loppukäyttäjä- ja käyttöliittymäkokemus on ammattiylpeytesi kivijalka.

Onnistumisen takaa kokemus seuraavista:

– AngularJS (v1, v2 tai v4)
– Git
– Kykyä laatia front end kokonaisuuksien, komponenttien ja sovellusten
arkkitehtuuriratkaisuja itsenäisesti ja osana tiimiä
– Nykypäivän front end -tekniikat (HTML5 / (S)CSS / JS / TS)
– Block Element Modifier (BEM) nimeämiskäytäntö
– Automaatiotyökalut (Grunt, Gulp, Webpack)
– Twig template engine

Haluamme kuulla lisää sinusta ja ennen kaikkea siitä, mikä saa sinut
syttymään. Haku umpeutuu 30.6.2017, paikka täytetään kuitenkin heti
sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jaana Lemetti
Head of technology
jaana.lemetti@valve.fi
045 678 7393

Valve on markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Autamme asiakkaitamme 160 asiantuntijan voimin muuttumaan ja menestymään digitalisoituvassa maailmassa strategisen näkemyksemme ja kokonaisvaltaisen osaamisemme kautta. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 16 miljoonaa euroa. Visiomme on mullistaa toimialoja, kasvattaa asiakkaidemme brändiarvoa ja tuottaa heille mitattavaa kilpailuetua.

Lisätietoa

Jätä kommentti