Front-end developer

Yritys
Visma InCommunity Oy
Paikkakunta
Vaasa
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
12.6.2017

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 500 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 5 500 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua.

Visma InCommunity Oy on Suomen johtava koulu- ja oppilaitoshallinto-ohjelmien toimittaja. Yrityksen asiakkaina on varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden lisäksi ammattikorkeakouluja, ammatti- ja aikuisopistoja, kansanopistoja ja musiikkioppilaitoksia. Yritys työllistää Suomessa noin 50 henkilöä ja sen pääkonttori sijaitsee Vaasan keskustassa. Visma InCommunity Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia.

Haemme nyt Front end developeria tuotekehitykseen Vaasaan.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat paneutua projektien sijaan yhden tuotteen pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Arvostamme osaamista, emme työvuosia numeroina: Olet intohimoinen front end – developer ja sinulla on palava halu tehdä laadukasta työtä. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta ja ennen kaikkea rautaista osaamista modernista web-front-end kehityksestä. Lisäksi hallitset sujuvasti JavaScript fronttitekniikan.

Pidät itsesi ajan hermoilla, koska haluat kehittyä päivä päivältä paremmaksi alan osaajaksi. Hallitset responsiivisten käyttöliittymien suunnittelun. Eduksi katsotaan kokemus palvelinohjelmoinnista javascriptillä (Node.js, TypeScript).

Viestit sujuvasti suomen kielellä, sekä suullisesti että kirjallisesti. Yrityksen virallinen kieli on englanti, joten toivomme sinun pystyvän kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi.

Tajoamme sinulle näköalapaikan pohjoismaiseen kouluhallintoon osana motivoitunutta, kansainvälistä huipputiimiä ja todellisen mahdollisuuden vaikuttaa omalla osaamisellasi tuotteiden tulevaisuuden kehittämiseen. Lisäksi saat viihtyisän ja rennon työyhteisön, joustavat järjestelyt työntekemiseen sekä kilpailukykyisen palkan. Työlläsi on todella merkitystä, sillä kehittämiäsi palveluita ja ohjelmistoja käyttää yli miljoona suomalaista päivittäin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Petri Kangasniemi (044 7868 580) tiistaina 30.5 kello 8.30-10.00 tai keskiviikkona 31.5 kello 8.30-10.00.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 12.6.2017. Mainitsethan mahdolliset työnäytteet hakemuksessasi. Mikäli sinulla on alan harrastuneisuutta, tuothan sen esille myös hakemuksessasi.

Lisätietoa

Jätä kommentti