Drupal-kehittäjä

Yritys
Druid
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
18.8.2017

Kokenut Drupal-taituri, kaipaatko uutta vaihdetta ja kasvua urallesi? Tee elämäsi paras siirto ja tule meille töihin! Druid on monissa liemissä keitetyn koodaajan paratiisi, jossa pääset haastamaan itseäsi laajojen ja kiinnostavien projektien parissa. Meillä tehdään vain timanttia.

Druid on Suomen johtavia Drupal-taloja ja ketterän kehityksen huippuosaaja. Taitomme eivät kuitenkaan rajoitu Drupaliin, vaan teemme projekteja muillakin teknologioilla. Meillä tehdään konseptointia, designia, konsultointia, ohjelmistokehitystä ja ylläpitoa. Keskitymme laajoihin verkkojärjestelmiin, joista muutamina esimerkkeinä mainittakoon Lääkärikeskus Aavan ja Helsingin Yliopiston verkkopalvelut sekä Restelin ja Myllyn Parhaan verkkosivustot.

Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa viiden hengen perustajajengistä reilun parinkymmenen druidin mittaan. Tinkimättömän työn ja ketterän meiningin lisäksi tästä on kiittäminen mahtavia asiakkaitamme, joiden kanssa homma toimii. Avoimuus ja rehellisyys ovat kulmakiviämme, ja meillä jokaisen kehittäjän on pystyttävä asettumaan asiakkaan asemaan. Emme tarjoa ratkaisujamme, jos emme usko niiden olevan asiakkaallemme se paras vaihtoehto.

Meillä saat vapautta ja vastuuta sinulle sopivassa suhteessa. Vaikka arvostamme itseohjautuvuutta, saat tukea aina kun tarvitset. Druidin taika syntyy siellä, mihin mukavuusalue ei ylety – siellä, missä kehitymme ja opimme uutta.

Mitä toivomme sinulta?

– Ohjelmointiosaamisesi on rautaista, etenkin Drupalin osalta, ja suhtaudut työhösi intohimoisesti
– Sinulla on kokemusta vaativista asiakasprojekteista ja ketteristä kehitysmenetelmistä
– Pystyt tarvittaessa ohjaamaan projektitiimisi jäsenten työskentelyä
– Olet sitä mieltä, että aina voi oppia uutta
– Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön

Mitä tarjoamme?

Druidilla pääset osaksi avarakatseista ja rentoa työyhteisöä, jossa mielipiteet, katsomukset ja (huono) huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin.

Meillä saat keskittyä laajoihin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Kamppissaitit eivät siis ole se meidän juttu. Saat myös käyttää työaikaasi sinua kiinnostaviin alan konferensseihin ja muihin tapahtumiin.

Teemme töitä tosissamme mutta emme vakavissamme. Meille on tärkeintä, että viihdymme töissä ja toistemme kanssa – se myös siivittää hyviin tuloksiin ja onnistumisiin. Voit vaikka häipyä kaverin kanssa keskellä päivää alakertaan uimaan ja saunomaan, jos sielu tai ruumis kaipaa breikkiä. Toimistomme on hyvässä mielessä kuin toinen koti, ja pidämme huolta siitä, että työn tekemisen edellytykset ovat priimassa kunnossa.

Kiinnostuitko?

Avoimuus, rehellisyys ja tinkimättömyys. Jatkuva oppiminen ja itsensä haastaminen. Rentous ja huumori. Jos nyökyttelet, sinussa on epäilemättä ainesta druidiksi! Ilmoita itsestäsi osoitteeseen rekry@druid.fi ja kerro, mitä toisit meille tullessasi ja mikä sinua motivoi. Jos joku asia jäi vielä mietityttämään, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 040 527 5945.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Druid Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti