Drupal Backend devaaja

Yritys
Mekanismi Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
9.5.2017

Koetko olevasi Drupal kehittäjä, joka kykenee luomaan huikeita moderneja järjestelmiä? Koska luomme paljon uutta, erilaisia ratkaisumalleja tarvitaan usein. Sinulla on myös halua työskennellä motivoituneessa tiimissä. Etsimme Drupal devaajaa, jolla on näkemystä kokonaisuuksista ja haluaa myös vaikuttaa niihin. Hae jo tänään, sillä etenemme heti sopivan hakijan löydyttyä!

MIKSI MEILLE?
Suunnittelemme ja kehitämme Drupal-pohjaisia webbipalveluja asiakkaillemme. Pääset osaksi nuorekasta tiimiä, jossa ei ole turhaa byrokratiaa ja jossa sinulla on aito mahdollisuus myös vaikuttaa. Digitoimisto Mekanismissa tulet olemaan tärkeä osa kasvavan yrityksemme ydintiimiä. Tarjoamme mm. kilpailukykyisen palkan, rennon ja mukavan tiimin, kivan toimiston, sekä hyvät etätyömahdollisuudet.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet antamaan oman panoksesi erilaisiin Drupal projekteihin. Tehtävä edellyttää vankkaa Drupalin, PHP:n ja MySQL:n tuntemusta ja kykyä rakentaa ja kehittää palveluja teknisen kuvauksen perusteella. Lisäksi osallistut järjestelmien määrittelyyn ja suunnitteluun yhteistyössä arkkitehtien ja asiakkaidemme kanssa.

Etsimämme henkilö on avoimesti kiinnostunut kehittämään itseään ja tuomaan oman panoksensa yrityksemme kasvutarinaan.

Etsimällämme henkilöllä on:
• Vankkaa kokemusta ja näyttöä aikaisemmista Drupal projekteista
• vahvaa PHP-osaamista
• tietokantojen tuntemusta
• osaamista olio-ohjelmoinnista
• pystyt myös sujuvasti hyppäämään kyytiin käynnissä oleviin projekteihin

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera rekry@mekanismi.fi otsikolla Drupal -kehittäjä mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa

Jätä kommentti