Devaaja

Yritys
Sujuwa Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Mobiilipalveluiden kehitys, Verkkokauppa-asiantuntijat, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
13.8.2017

DEVAAJALLE PEHMEÄ JA PÖRRÖINEN VAIHTOEHTO, Sujuwa Oy

TL;DR:

Mukavalle devaajalle työpaikka Kaisaniemessä. Java/PHP/tms.

Porukasta:

Olemme reilu kymmenen hengen joukko kokeneita devaajia. Teemme konsultointia kivoille asiakkaille sekä omaa CPQ-tuotetta ja sen päälle ratkaisuja. Valtaosin työskentelemme toimistolta, toisinaan asiakkaalla tai etänä. Töitä riittää niin konsultoinnissa kuin tuotekehityksessä ja lisää devaajia tarvitaan.

Sinusta:

Olet mukava ja asiallinen. Mieluummin ns. seniori, mutta minimissään osaat Javan, PHP:n tai jonkun niiden lähisukulaisen ja ainakin yhden modernin frameworkin. Kaikki sinun erikoisosaamiset sekä kiinnostuksen alueet ovat hyvästä ja yritämme järjestää mahdollisuuksia päästä käyttämään myös näitä kykyjäsi.

Seuraavaksi:

Pidetään homma helppona. CV:n ulkoasulla ei meidän kannalta ole mitään väliä, osaaminen ratkaisee. Riittää, että listaat mitä olet tehnyt ja mitä osaat. Sen voit tehdä elokuun 13. päivään saakka osoitteessa http://bit.ly/2f7fKT9. Lomakkeella kysyttävien henkilö- ja yhteystietojesi lisäksi liite-cv siis riittää.

Lisätietoa?

Jarmo meiltä kertoo mielellämme myös loma-aikaan lisää Sujuwasta ja roolistasi meiltä. Soittele siis 0400-958991. Saattaa olla, että puhelin ei ole aina mukana. Jos Jarmo ei vastaa, jätä tekstari. Hän soittelee takaisinpäin heti kun mahdollista. Kasvokkain pääsemme juttelemaan elokuussa.

Lisää Sujuwasta:

Sujuwa on yhteisönä kodinomainen. Kaikkeen voi vaikuttaa ja aikuisina jokainen hoitaa oman osansa ilman vahdintaa. Ymmärrämme että jokaisella on myös se toinen koti. Sinne kannustamme jokaista lähtemään ajoissa. Sujuwassa kukaan ei ole pieni tekijä isossa firmassa vaan iso tekijä pienessä.

Meillä häröillään myös omia projekteja, kuten rakennellaan Vivelle virtuaalimaailmoja tai louhitaan kryptovaluuttoja. Esimerkiksi afterworkit, kiipeily ja Rock Smith ovat suosittuja yhteisiä aktiviteetteja. Kuulumisia ja ideoita vaihdetaan avoimesti ad-hoc sekä formaalimmin esim. kerran kuussa perjantai-pow-wow:n merkeissä. Liikunta- ja työmatkaseteleitä on jaettu vuosittaiset maksimit kaikille sekä palkkaa maksetaan.

Olemme isossa roolissa toteuttamassa hienoja systeemejä, kuten Moi-mobiilioperaattoria. Moni virtuaalioperaattori on jäänyt puolitiehen. Kun ne on muka niin monimutkaisia.

http://www.sujuwa.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti