Designer

Yritys
Paikkakunta
Helsinki, Turku, Tampere
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
20.8.2017

Industry62 on vuonna 2017 perustettu ohjelmistoalan yritys. Olemme erikoistuneet älykkäiden digitaalisten palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Historiamme ylettyy kuitenkin vuosille 2005-2016, jolloin olimme osa suurempaa pörssiyhtiötä. Olemme täysin henkilöstömme omistama ja toteutamme litteän hierarkian mallia. Starttaamme parhaillaan toimintaamme Suomessa ja etsimme tiimimme vahvistukseksi useita Designereita Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun.

IHMISLÄHTÖISTÄ DIGITAALISUUTTA RAKENTAMASSA

Mielestämme modernien digitaalisten verkko- ja mobiilipalveluiden kehittäminen vaatii tiimin, jossa yhdistyy muotoiluajattelu, liiketoimintaosaaminen, data-analytiikka ja kovat koodaustaidot – siksipä kokosimme sellaisen. Ennen ensimmäistäkään kaaviota, rautalankamallia tai koodinpätkää on ymmärrettävä ihmisen tarpeita, ajattelua ja käyttäytymistä. Niistä ne liiketoiminnankin tarpeet nousevat.

Etsimme tiimiimme tällä hetkellä uusia Designereita. Arjessa suunnittelet uusia kokemuksia mm. luotsaamalla työpajoja, haastattelemalla loppuasiakkaita ja mallintamalla uusia liiketoimintakonsepteja. Haluamme pitää työn tehokkaana ja mielekkäänä, siksi uskomme matalaan hierarkiaan ja vapauteen päättää omista työajoista ja -menetelmistä.

Koeajan jälkeen odotamme sinun:

– Sisäistäneen Industry62 toimintakulttuurin.

– Saavan hyvää palautetta tiimiltä, asiakkailta sekä osakkailta.

– Toimivan itsenäisesti ja tuloksekkaasti sinulle asetettujen tavoitteiden mukaan.

MEISTÄ

Porukkaamme on liittynyt empaattisia ihmisiä, jotka tykkäävät yhteistyöstä. Eri osaamisten integroiminen projekteissa on meille luontevaa ja kivaa. Näillä eväillä suunnittelemme monimutkaisiinkin pulmiin yksinkertaisia ja tyylikkäitä ratkaisuja. Etsimme aina uusia haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Solahdat sujuvasti porukkaan, jos elinikäinen oppiminen ja uteliaisuus on lähellä sydäntäsi. Nautit yhteistyöstä ihmisten kanssa mutta osaat toimia myös itsenäisesti. Arvostamme, että tunnet oman kenttäsi laajasti yleisellä tasolla, mutta suhtaudut intohimoisesti johonkin rajattuun alueeseen ja haluat syventää osaamistasi siinä.

Korostamme valinnassa:

– tehtävään soveltuvaa tutkintoa,

– näyttöä menestyksekkäästä hankkeen läpiviennistä sekä referenssejä,

– ymmärrystä liiketoiminnasta sekä

– kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työ sisältää jonkin verran matkustamista, joten toivomme valmiutta siihen.

KIINNOSTUITKO?

Emme halua paperisia hakemuksia vaan laita meille viestiä 20.8. mennessä täällä: http://www.industry62.com/hakemus. Liitä mukaan linkki LinkedIn-profiiliisi ja portfolioosi. Tehtävästä lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Aki Ruohonen,+358 50 486 8809 tai aki.ruohonen(at)industry62.com.

Lisätietoa

Jätä kommentti