Art Director

Yritys
Paper Planes Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
21.8.2017

Saatamme olla naiiveja, mutta uskomme vilpittömästi, että ihmiset saavat parhaat mahdolliset tulokset aikaan, kun heillä on kivaa töissä. Niinpä olemme pyrkineet luomaan työympäristön, jossa

1. oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita
2. tuetaan työntekijöiden jatkuvaa kehittymistä
3. annetaan ihmisille vapaus työskennellä heille sopivilla tavoilla
4. innostutaan uusista ideoista ja investoidaan niiden jatkokehitykseen
5. työskentelee toistensa seurasta nauttivia ihmisiä.

Kirjoitushetkellä meitä on 14. Avara, mutta kompakti toimistomme sijaitsee Helsingin Punavuoressa. Käytämme luonnollisesti parhaita mahdollisia työvälineitä.

Koska olemme nuori ja kasvava yritys, työpäivien sisällöt voivat vaihdella suurestikin. Pääsääntöisesti keskitymme kuitenkin miettimään, miten yritykset voivat tehdä parempaa bisnestä tarjoamalla asiakkailleen kiinnostavaa ja koukuttavaa sisältöä. Laadukkaat sisällöt vaativat arvoisensa ympäristön ja näiden digitaalisten palveluiden kehittämisessä sinä astut kuvaan.

Millaisen AD:n haluaisimme löytää?

Filosofiaamme kuuluu, että korkealentoiset ajatukset pitää saada nivottua aitoihin toimenpiteisiin. Perustamme näkemyksemme luovaan oivallukseen ja dataan pohjautuvaan ymmärrykseen. Etsimämme henkilö ymmärtää palveluiden tuloksellisuuden päälle ja on idearikas ja ahkera pikselinviilaaja.

Hyvin samalla tavalla kuin strategimme rakastavat ideointia ja kirjoittamista, rakastat niin visuaalisten ideoiden kehittelyä kuin niiden saattamista lopulliseen muotoonsa.

Olet tottunut kantamaan vastuuta ja myymään ideoitasi asiakkaille. Osaat opastaa nuorempia suunnittelijoita ja tukea heidän kehitystään. Uskallat myös haastaa kollegaasi ja puolustat rohkeasti ideoitasi. Työtehtävissäsi yhdistyvät strategiatyö, konseptisuunnittelu, palvelumuotoilu, graafinen suunnittelu ja sisällöntuotanto niin digitaalisissa kuin perinteisissäkin kanavissa. Koska vaatimukset ovat kovat, sinulla olettavasti on useampien vuosien työkokemus alalta.

Lähetä hakemuksesi 21.8. sivustoltamme löytyvällä lomakkeella (http://www.paperplanes.fi/rekry-art-director/) lomakkeella ja kerro meille, mitä uutta toisit yritykseemme ja missä asioissa haluaisit kehittyä. Liitä mukaan CV:si ja portfoliosi tai linkki portfolioosi. Paikka täytetään välittömästi, kun passelin AD:n kanssa päästään sopimukseen.

Lisätietoa

Jätä kommentti