Art Director

Yritys
Panic Marketing Oy
Paikkakunta
Turku
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
4.8.2017

OLETKO SINÄ “PERFECT MATCH” TÄHÄN TEHTÄVÄÄN?

Panic Marketing Oy on markkinoinnin innovatiivisiin ratkaisuihin erikoistunut turkulainen nuorekas yritys. Luovuus ja digi ovat lähellä panicilaisten sydäntä. Käy tutustumassa panicin meininkiin (http://panic.fi/) ja muista: Don’t stress, just Panic!

Olemme kasvattamassa tiimiämme ja nyt haussa on osaava ja jo kannuksensa hankkinut Art Director. Meitä kiinnostaa henkilö, jolla riittää ideoita ja luovaa ajattelukykyä. AD:n vastuulla on Panicin asiakasprojekteissa toteutettava visuaalinen suunnittelu ja konseptisuunnittelu. Lisäksi työssä tarvitaan osaamista käyttöliittymä- ja web-sivujen suunnittelusta. Annamme rutkasti lisäpisteitä myös animaatio- ja video-osaamisesta sekä 3D- ja Unity-kokemuksesta.

Käytetyimmät työvälineesi ovat Adobe Illustrator, Indesign, Photoshop ja AfterEffects. Olet energinen, organisointikykyinen ja ahkera sekä kestät hyvin kiirettä ja deadlinejä. Etsimmekin luotettavaa ja itseohjautuvaa tekijää, joka pystyy presentoimaan ideansa vakuuttavasti myös asiakkaille. Panicilla on rento ilmapiiri ja töitä ei tehdä rypyt otsalla. Tukenasi työssäsi on koko Panic Marketingin loistava porukka.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan elokuussa ja kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetäthän hakemuksesi sekä katsauksen töistäsi viimeistään pe 4.8.2017 osoitteeseen rekry@panic.fi. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja hausta antavat Sanna Halttunen-Välimaa, puh 050 582 8500 ja Antti Hahkala, puh. 044 558 1282.

Lisätietoa

Jätä kommentti