WordPress asennus ja hallinta

Järjestäjä
Corellia Helsinki Oy
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
11.2.2015

Hyvä WordPress sivusto:

Tavoitteena on turvallinen, suorituskykyinen ja hyvin ylläpidetty sivusto. Oletusasennuksella näitä tavoitteita ei saavuteta vaan tarvitaan lisätoimia. Oikeaoppisella käyttöönotolla ja hallinnoinnilla WordPress on kustannustehokas ja turvallinen valinta myös laajoille verkkosivustoille.

Tällä kurssilla opit mm.:

Asennustavat ja parhaat käytännöt asennuksessa
Asennuksen jälkeiset turvaamistoimet
Lisäosien valinta ja asennus
Järjestelmän turvallinen ylläpito
Päivitykset ja varmuuskopioinnit

Lisätietoa

Drupal-perusteet

Järjestäjä
Talentum Events
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
24.2.2015–25.2.2015

Tuntemalla julkaisujärjestelmäsi saat enemmän irti investoinnistasi.

Kurssilla tutustutaan Drupal-julkaisujärjestelmän tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin. Keskustelemme siitä, mitä käyttöliittymän kautta voi ja kannattaa tehdä sekä mihin sivujen ylläpitäjän tulee kiinnittää huomiota moduuleja valitessa ja päivittäessä. Kurssilla tutustutaan myös yleisiin kehitysmetodeihin sekä työkaluihin, ja selvennetään miten ne kannattaa ottaa huomioon oman sivustonsa kohdalla.

Koulutus pidetään tietokoneluokassa, jossa osallistujat voivat itse kokeilla kurssilla läpikäytäviä asioita.

Osallistujat voivat halutessaan lähettää etukäteen kysymyksiä omiin sivuihinsa liittyen. Koulutuksen lopuksi on varattu osio näiden läpikäymiseen.

Lisätietoa

Mobiilioptimoitu verkkopalvelu

Järjestäjä
Talentum Events
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
27.2.2015

Toimiihan verkkopalvelusi myös mobiilissa?

Mobiili mahdollistaa aivan uusia tapoja olla yhteydessä asiakkaaseen, sillä se on suora yhteys potenttiaalisen asiakkaan taskuun ja kotisohvalle. Jos yrityksen verkkopalvelu toimii huonosti mobiilissa, mitä todennäköisimmin asiakas siirtyy pois yrityksen sivulta ja kilpaileva yritys löytyy vain klikkauksen päästä. Mobiilioptimoitu versio palvelusta auttaa siis organisaatiota palvelemaan asiakkaitaan paremmin ja hyvin kohdennettu mobiilipalvelu koetaan erinomaiseksi henkilökohtaiseksi asiakaspalveluksi.

Mobiilioptimoitu verkkopalvelu –koulutuksessa keskustellaan siitä, miksi mobiilioptimoitu verkkopalvelu kannattaa hankkia ja minkälainen versio sopii organisaatiosi tarpeisiin. Lisäksi opit mitä mobiilioptimoidun sivuston käyttökokemusta suunniteltaessa tulee ottaa huomioon sekä miten mobiilisivustolle tuotetaan sisältöä. Jos mobiilioptimoidun verkkopalvelun hankinta on vasta agendalla, saat koulutuksesta myös käytännön neuvoja tulevaa hankintaprosessia varten. Kurssi toteutetaan osallistavia menetelmiä käyttäen ja sisältää paljon keskustelua.

Lisätietoa