Instagram-workshop

Järjestäjä
Someco Oy
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Turku
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
23.10.2014

Instagram on visuaalisen tarinankerronnan kuumimpia palveluita, nykyisellään jopa paljon enemmän kuin kuvia lounaista ja omista kasvoista.

Koulutuksessa tutustutaan Instagramiin yritysviestinnän ja kampanjoinnin välineenä sekä uusien asioiden löytämiseen suunnattuna työkaluna. Instagramin lisäksi kurssilla tutustutaan erilaisiin apuohjelmiin ja palveluihin, joista on hyötyä Instagram-sisällön luonnissa ja käyttäjien aktivoinnissa.

Koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?
Koulutus on suunnattu organisaatioiden sosiaalisen median kanavia ylläpitäville ja erityisesti kuvallisesta viestinnästä kiinnostuneille.

On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on jo luonut profiilin palveluun ja tutustunut palvelun perustoimintoihin.

Osallistumismaksu:
185 € + alv. 24 %.

Ilmoittautuminen: http://www.lyyti.in/instagram-workshop

Lisätietoa

Concrete5 Café

Järjestäjä
Exove
Tyyppi
Muu
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Ilmainen
Pvm
28.10.2014

Concrete5 Café is an open meeting for everyone interested in using or developing with Concrete5.

The format is simple: we meet, there’s one short presentation about a relevant topic, and then networking with a drink or two sponsored by Exove. The official program is in English and networking in any language preferred.

The second Concrete5 Café takes place on Tuesday October 28th at Exove offices on Itämerenkatu 1, Helsinki.

Keynote

Antti Hukkanen, Mainio Tech: concrete5 from Developer Perspective

Antti Hukkanen will give an introduction to the technical aspects of concrete5, giving an overview of its architecture and a crash course to concrete5 developer concepts, and comparing concrete5 to WordPress and Drupal. He will also dig into the latest 5.7 version of concrete5 from developer perspective.

Antti is running Mainio Tech, a company focusing on concrete5 based solutions. Mainio Tech has built several add-ons to concrete5 and is also actively contributing to the concrete5 core development. Antti has about 10 years of experience in all aspects of web development and has been actively using concrete5 for web projects since 2010.

About Concrete5 Café

Concrete5 Café is an event for people interested in Concrete5.

Audience

Concrete5 Café attracts the local business and development community of Concrete5, including business and content owners, decision makers, developers, and designers.

If you have knowledge you want to share with the local Concrete5 community, please get in touch with us: info@exove.fi.

Venue

Exove, Itämerenkatu 1 (lobby on Mechelinkatu), 6th floor, Helsinki.

Enrol

Interested, yes? The next step is to enrol. This is required for practical reasons and to ensure that the venue does not get overcrowded. We can accommodate up to 50 people.

Lisätietoa

MindTrek 2014

Tyyppi
Seminaari
Paikkakunta
Tampere
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
4.11.2014–6.11.2014

MindTrek Festival introduces three days of intensive talks, workshops and parties; it’s is all about discovering the trends of tomorrow. MindTrek brings together an international blend of top industry professionals, entrepreneurs and creative people. Change perspective and activate your mind.

In 2014 MindTrek Festival will be held in an exceptional place, the new 88 meters high hotel in the centre of Tampere. The hotel will be opened in October, right before MindTrek Festival.

The new hotel and conference center combines new architecture with old industrial brick building, which will be totally renovated. MindTrek will take place in a historic train depot conversion, a beautiful roundhouse building next to the tower. But those who enjoy the heights can visit the sky bar on the top of the hotel.

Reserve the dates: the amazing MindTrek Festival is going to blow your mind on November 4th to 6th 2014. The theme of the year is BETTER LIFE.

Registration will be opened soon.

Lisätietoa

Facebook-sivun ylläpitäjän tehokoulutus

Järjestäjä
Someco Oy
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
4.11.2014

Facebookilla on yhä suuri rooli yritysten markkinointiviestinnässä. Facebook tarjoaa mahdollisuuden kustannustehokkaaseen viestintään ja markkinointiin, mutta toisaalta myös tehokkaaseen asiakaspalveluun. Facebookissa yrityksen kannattaa tarjota sidosryhmilleen ja asiakkailleen tietoa, osaamista ja keskustelunaiheita.

Tule käytännönläheiseen tehokoulutukseen käymään läpi Facebookin käyttöä yrityksen näkokulmasta. Koulutus tarjoaa Facebook-sivun ylläpitäjälle tietoa sivun ylläpidon perusteista, Facebook-viestinnän suunnittelusta ja tiiviin tietopaketin Facebook-mainonnasta. Lisäksi käydään läpi, mikä on julkaisujen kattavuutta määrittelevä EdgeRank-laskentakaava ja miten se vaikuttaa Facebook-sivun ylläpitoon.

Kenelle?
Koulutus on suunnattu kaikille sosiaalisesta mediasta kiinnostuneille ja erityisesti organisaatioiden sosiaalisen median viestinnästä ja kehittämisestä vastaaville henkilöille. Yrityksellänne saattaa jo olla profiili tai useampi sosiaalisen median eri palveluissa, mutta kaipaatte tukea ja vinkkejä ylläpitotyöhön. Nimekkeesi voi olla esimerkiksi: Viestintäpäällikkö, tiedottaja, viestinnän suunnittelija / koordinaattori, verkkotiedottaja, community manager tai markkinointipäällikkö tai -suunnittelija.

Koulutuksesta saat:
Työkalut onnistuneen Facebook-markkinointiviestinnän toteuttamiseen
Kattavan tietopaketin Facebook-mainontaan
Opit kohdentamaaan markkinointiasi omalle asiakaskunnalle
On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja käyttää itse Facebookia ja on tutustunut Facebook-yrityssivujen ylläpitoon, mutta myös vasta-alkajat ovat tervetulleita tutustumaan Facebookin käyttöön yrityksen näkökulmasta.

Ohjelma:
9.45 Saapuminen ja aamupalaa

10.00 Facebook-sivu yrityksen käytössä, sivun ylläpidon perusteet

11.00 Facebookin EdgeRank –laskentakaava: millaisia julkaisuja käyttäjät ja tykkääjät Facebookissa näkevät

12.00 Lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu

13.00 Facebook-sivun sisällön suunnitteluun vinkkejä ja työvälineitä

14.00 Kattava tietopaketti Facebook-mainonnasta ja viestien kohdentamisesta

15.00 Kysymyksiä, käytännön ongelmien läpikäyntiä

16.00 Koulutus päättyy

Osallistumismaksu:
555 € + alv. 24 %.

Ilmoittaudu: http://www.lyyti.in/facebook-hki-0411

Lisätietoa

WordPress Café

Järjestäjä
Exove
Tyyppi
Muu
Paikkakunta
Maksullisuus
Ilmainen
Pvm
11.11.2014

WordPress Café on tapaaminen kaikille WordPressistä kiinnostuneille. Tilaisuudessa esitetään lyhyt esitelmä kiinnostavasta aiheesta ja verkostoidutaan muiden WordPressiä käyttävien ja kehittävien kesken.

Tuomas Arokanto Franticilta esittelee WordPressin suosituimman verkkokauppamoduulin WooCommercen toimintaa ja käy läpi sekä parhaita toimintatapoja että tunnettuja sudenkuoppia.

Paikka ja aika: Helsinki, 11.11.2014 klo 16-18

Lisätietoa

Ajankohtaiskatsaus sosiaaliseen mediaan

Järjestäjä
Someco Oy
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
12.11.2014

Oletko aallon harjalla ja somen hermolla? Sosiaalinen media kehittyy ja uudistuu jatkuvasti. Uudet kanavat lyövät itsensä läpi ja samaan aikaan vanhat tutut, kuten Facebook, uudistuvat. Yritysten on elintärkää pysyä näissä uudistusten tuulissa mukana. Nykyään sosiaalinen media tarjoaa yrityksille lukuisia vaihtoehtoja ja jokaisen yrityksen tulisi osata valita omiin lähtökohtiinsa ja kohderyhmäänsä sopivat kanavat ja käytännöt sosiaalisen median aalloilla surffatessa. Tässä koulutuksessa siis pohditaan, mikä trendaa vuonna 2014.

Koulutuksessa opit, millainen sisältö ja markkinointi sosiaalisessa mediassa tässä hetkessä toimii. Tutustumme somekanavien uusimpiin uudistuksiin ja erityisesti Suomessa nousukiidossa oleviin sosiaalisen median kanaviin kuten Instagramiin sekä Twitteriin. Saat vinkkejä tehokkaaseen sisällöntuotantoon eri kanaviin sopivalla tavalla. Lisäksi käymme läpi, miten sosiaalinen media auttaa verkostoitumisessa ja miten asiantuntijakanavana tunnettua LinkedIniä voi hyödyntää entistäkin tehokkaammin.

Kenelle?
Koulutus on suunnattu kaikille sosiaalisesta mediasta kiinnostuneille ja erityisesti organisaatioiden sosiaalisen median viestinnästä ja kehittämisestä vastaaville henkilöille.

Koulutuksesta saat:
Tutustut uusiin sosiaalien median palveluihin ja niiden hyödyntämiseen yritysviestinnässä
Saat vinkkejä uusien kanavien ja toimintatapojen käyttöönnottoon
Saat inspiraatiota sosiaalisen median tehokkaaseen sisällöntuotantoon
Kuulet konkreettisia esimerkkejä onnistuneesta verkostoitumisesta sosiaalisessa mediassa
On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on itse jo käyttänyt joitain sosiaalisen median palveluita, mutta myös vasta-alkaja on tervetullut hakemaan tietoa, miten hän voisi toimia tehokkaasti sosiaalisessa mediassa.

Ohjelma:
9.45 Osallistujien saapuminen Sokos Hotel Helsinkiin ja aamupalatarjoilu
10.00 Sosiaalinen media nyt ja tulevaisuudessa
10.30 Uutta Facebookissa – tykkäysportti poistuu
11.15 Sosiaalinen media ja verkkoviestintä visualisoituu
12.00 Lounas ja iltapäiväkahvit
13.00 Instagramin ihmeellinen maailma
14.00 Mikä ihmeen Twitter?
15.00 Verkostoituminen sosiaalisessa mediassa & LinkedIn
16.00 Päivä päättyy

Osallistumismaksu:
555 € + alv. 24 %.

Ilmoittautuminen: http://www.lyyti.in/ajankohtaiskatsaus-hki-1211

Lisätietoa

Viesti visuaalisesti!

Järjestäjä
Someco Oy
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
25.11.2014

Koulutuksessa perehdytään visuaalisuuden tärkeyteen nykyaikaisessa sosiaalisen median yritysviestinnässä. Miksi visuaalisuus on niin olennaista? Miten ja millaisilla työvälineillä laadukas kuvatuotanto varmistetaan?

Perehdymme kanavista erityisesti Instagramiin, Slideshareen ja Youtubeen, joissa visuaalisuuden rooli on merkittävä. Lisäksi tutustumme erilaisiin apuohjelmiin ja palveluihin, joista on hyötyä visuaalista sisältöä luodessa ja käyttäjiä aktivoidessa.

Koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?
Koulutus on suunnattu organisaatioiden sosiaalisen median kanavia ylläpitäville ja erityisesti kuvallisesta viestinnästä kiinnostuneille.

On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on jo luonut profiilin palveluun ja tutustunut palvelun perustoimintoihin.

Koulutuksesta saat:
Tutustut uusiin sosiaalien median palveluihin ja niiden visuaalisuuden hyödyntämiseen yritysviestinnässä
Saat inspiraatiota sosiaalisen median tehokkaaseen sisällöntuotantoon
Kuulet konkreettisia esimerkkejä onnistuneesta visuaalisesta verkkoviestinnästä
On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on itse jo käyttänyt joitain sosiaalisen median palveluita, mutta myös vasta-alkaja on tervetullut hakemaan tietoa, miten hän voisi toimia tehokkaasti sosiaalisessa mediassa.

Ohjelma:
9.45 Osallistujien saapuminen Sokos Hotel Helsinkiin ja aamupalatarjoilu
10.00 Sosiaalinen media nyt: verkkoviestintä visualisoituu
10.30 Visuaalisuuden rooli ja kehitys
Facebook ja Twitter
LinkedIn, SlideShare ja Prezi
Pinterest ja SnapChat

12.00 Lounas ja iltapäiväkahvit
13.00 Video visuaalisessa viestinnässä: Youtube, Vimeo ja vlogit
14.30 Instagramin ihmeellinen maailma + valokuvausworkshop
16.00 Päivä päättyy

Osallistumismaksu:
555 € + alv. 24 %.

Ilmoittautuminen: http://www.lyyti.in/viesti-visuaalisesti-hki/

Lisätietoa

SharePoint Hyvät, Pahat ja Rumat

Järjestäjä
SharePoint HPR
Tyyppi
Seminaari
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
26.11.2014

SharePoint HPR -seminaari tulee marraskuussa ennen näkemättömän laajalla kattauksella. Mukana on 14 esitystä, 11 puhujaa, 7 case-tarinaa, demokisa ja lisäksi vapaamuotoinen verkostoitumistilaisuus. SharePoint HPR -seminaari kertoo SharePoint-ohjelmiston ja toteutusten hyvät, pahat ja rumatkin puolet. Tutustu seminaarin ohjelmaan!

Lisätietoa

Digitaalisen viestinnän koulutusohjelma (7pv), MIF

Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
3.12.2014

Digitaalisen viestinnän koulutus sopii sinulle, joka kehität verkkopalvelua tai sen osaa, kampanjasivustoa, intranettia tai extranettia. Haluat päivittää tietosi ja taitosi vastaamaan ajan vaatimuksia.

Tittelisi voi olla esimerkiksi:

tiedottaja tai viestinnän suunnittelija/päällikkö
markkinointisuunnittelija, -koordinaattori tai -päällikkö
projektipäällikkö
asiantuntija

Hinta: 4 350 € (+ alv. 24 %)

Hinta sisältää koulutuksen, projektityöohjauksen, oppimateriaalit sekä lounaat ja taukotarjoilut.

Lisätietoa

LinkedIn haltuun

Järjestäjä
Someco Oy
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
9.12.2014

Tehokkaassa neljän tunnin koulutuksessa otetaan LinkedIn haltuun! LinkedIn on parhaimmillaan tehokas kanava verkostoitua ja näkyä. Koulutuksessa syvennytään asiantuntija- ja yritysviestinnän mahdollisuuksiin.

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi LinkedInin eri ominaisuuksia ja selvitetään, millainen on hyvä LinkedIn-profiili. Lisäksi tutkitaan, miten LinkedIniä voi käyttää hyödyksi omassa brändäyksessä sekä organisaation työnantajakuvan markkinoinnissa. Osana koulutusta on LinkedIn-yrityssivun perusteet, jolloin käytännönläheisesti opetellaan yrityssivujen eri mahdollisuuksia ja ylläpitoa sekä tutkitaan palvelun tarjoamia eri mahdollisuuksia rekrytoinnissa.

Koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Tutustumme aihealueisiin esimerkkien kautta. Mikäli sinulla on toiveita koulutuksen sisältöön liittyen, jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös ottaa etukäteen yhteyttä kouluttajaan kysyäksesi lisätietoja.

Kenelle?
Koulutus on suunnattu kaikille oman alansa ammattilaisille ja asiantuntijoille sekä organisaatioiden sosiaalisen median kehittämisestä vastaaville henkilöille. Lisäksi LinkedIn-koulutus on varmasti hyödyllinen toimitpa sitten organisaatiosi HR:n, markkinoinnin tai viestinnän parissa.

On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on jo luonut profiilin LinkedIniin ja tutustunut palvelun perustoimintoihin.

Ohjelma:
8.45 Saapuminen ja aamupalatarjoilu
9.00 LinkedIn sosiaalisen median kentässä
9.30 LinkedInin käyttöliittymä ja yksityisyysasetukset – mitä näkyy ja kenelle?
10.15 Viilaa profiili kuntoon!
11.15 Kahvitauko
11.30 LinkedIn asiantuntijan työvälineenä ja verkostoitumisessa
12.15 LinkedIn yrityskäytössä ja rekrytoinnissa
13.00 Koulutus päättyy

Osallistumismaksu:
315 € + alv. 24 %.

Ilmoittautuminen: http://www.lyyti.in/linkedin-hki-0912

Lisätietoa