Mobiilioptimoitu verkkopalvelu

Järjestäjä
Talentum Events
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
27.2.2015

Toimiihan verkkopalvelusi myös mobiilissa?

Mobiili mahdollistaa aivan uusia tapoja olla yhteydessä asiakkaaseen, sillä se on suora yhteys potenttiaalisen asiakkaan taskuun ja kotisohvalle. Jos yrityksen verkkopalvelu toimii huonosti mobiilissa, mitä todennäköisimmin asiakas siirtyy pois yrityksen sivulta ja kilpaileva yritys löytyy vain klikkauksen päästä. Mobiilioptimoitu versio palvelusta auttaa siis organisaatiota palvelemaan asiakkaitaan paremmin ja hyvin kohdennettu mobiilipalvelu koetaan erinomaiseksi henkilökohtaiseksi asiakaspalveluksi.

Mobiilioptimoitu verkkopalvelu –koulutuksessa keskustellaan siitä, miksi mobiilioptimoitu verkkopalvelu kannattaa hankkia ja minkälainen versio sopii organisaatiosi tarpeisiin. Lisäksi opit mitä mobiilioptimoidun sivuston käyttökokemusta suunniteltaessa tulee ottaa huomioon sekä miten mobiilisivustolle tuotetaan sisältöä. Jos mobiilioptimoidun verkkopalvelun hankinta on vasta agendalla, saat koulutuksesta myös käytännön neuvoja tulevaa hankintaprosessia varten. Kurssi toteutetaan osallistavia menetelmiä käyttäen ja sisältää paljon keskustelua.

Lisätietoa

Solita Frontline Summit

Järjestäjä
Solita
Tyyppi
Seminaari
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Ilmainen
Pvm
18.3.2015

Digitalisoitumisesta puhutaan paljon. Solita Frontline Summit pureutuu digitalisaatioon käytännön tekoina eri toimialoilla. Luvassa on kiinnostavia case-puheenvuoroja siitä, miten esimerkiksi Fazer, If, Veho ja STT ovat vastanneet muutokseen – ja millaisia hyötyjä he ovat saavuttaneet.

Tapahtuma on maksuton, ja se on suunnattu kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä organisaatioiden liiketoiminnan kehittämisestä, digitaalisista palveluista ja markkinoinnista vastaaville.

Lisätietoa