Viesti visuaalisesti!

Järjestäjä
Someco Oy
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
25.11.2014

Koulutuksessa perehdytään visuaalisuuden tärkeyteen nykyaikaisessa sosiaalisen median yritysviestinnässä. Miksi visuaalisuus on niin olennaista? Miten ja millaisilla työvälineillä laadukas kuvatuotanto varmistetaan?

Perehdymme kanavista erityisesti Instagramiin, Slideshareen ja Youtubeen, joissa visuaalisuuden rooli on merkittävä. Lisäksi tutustumme erilaisiin apuohjelmiin ja palveluihin, joista on hyötyä visuaalista sisältöä luodessa ja käyttäjiä aktivoidessa.

Koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?
Koulutus on suunnattu organisaatioiden sosiaalisen median kanavia ylläpitäville ja erityisesti kuvallisesta viestinnästä kiinnostuneille.

On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on jo luonut profiilin palveluun ja tutustunut palvelun perustoimintoihin.

Koulutuksesta saat:
Tutustut uusiin sosiaalien median palveluihin ja niiden visuaalisuuden hyödyntämiseen yritysviestinnässä
Saat inspiraatiota sosiaalisen median tehokkaaseen sisällöntuotantoon
Kuulet konkreettisia esimerkkejä onnistuneesta visuaalisesta verkkoviestinnästä
On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on itse jo käyttänyt joitain sosiaalisen median palveluita, mutta myös vasta-alkaja on tervetullut hakemaan tietoa, miten hän voisi toimia tehokkaasti sosiaalisessa mediassa.

Ohjelma:
9.45 Osallistujien saapuminen Sokos Hotel Helsinkiin ja aamupalatarjoilu
10.00 Sosiaalinen media nyt: verkkoviestintä visualisoituu
10.30 Visuaalisuuden rooli ja kehitys
Facebook ja Twitter
LinkedIn, SlideShare ja Prezi
Pinterest ja SnapChat

12.00 Lounas ja iltapäiväkahvit
13.00 Video visuaalisessa viestinnässä: Youtube, Vimeo ja vlogit
14.30 Instagramin ihmeellinen maailma + valokuvausworkshop
16.00 Päivä päättyy

Osallistumismaksu:
555 € + alv. 24 %.

Ilmoittautuminen: http://www.lyyti.in/viesti-visuaalisesti-hki/

Lisätietoa

SharePoint Hyvät, Pahat ja Rumat

Järjestäjä
SharePoint HPR
Tyyppi
Seminaari
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
26.11.2014

SharePoint HPR -seminaari tulee marraskuussa ennen näkemättömän laajalla kattauksella. Mukana on 14 esitystä, 11 puhujaa, 7 case-tarinaa, demokisa ja lisäksi vapaamuotoinen verkostoitumistilaisuus. SharePoint HPR -seminaari kertoo SharePoint-ohjelmiston ja toteutusten hyvät, pahat ja rumatkin puolet. Tutustu seminaarin ohjelmaan!

Lisätietoa

Verkkokauppa ja sähköiset palvelut -aamiaistilaisuus

Järjestäjä
Talent Base
Tyyppi
Seminaari
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Ilmainen
Pvm
28.11.2014

Talent Basen suosittu aamiaistilaisuuksien sarja saa jatkoa 28.11.2014, kun teemaksi nostetaan paljon toivottu verkkopalveluiden jatkuva kehittäminen ja asiakaskokemuksen optimointi. Aamiaistarjoilun ohella tarjoamme tuoreet ajatukset personoinnista, sähköisten palveluiden ja verkkokaupan tehostamisesta ja kerromme käytännön esimerkkejä, kuinka onnistuneita digitaalisia asiakaskokemuksia luodaan.
Pääse verkkokauppakehittämisen eturivin paikoille ja ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoa

Digitaalisen viestinnän koulutusohjelma (7pv), MIF

Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
3.12.2014

Digitaalisen viestinnän koulutus sopii sinulle, joka kehität verkkopalvelua tai sen osaa, kampanjasivustoa, intranettia tai extranettia. Haluat päivittää tietosi ja taitosi vastaamaan ajan vaatimuksia.

Tittelisi voi olla esimerkiksi:

tiedottaja tai viestinnän suunnittelija/päällikkö
markkinointisuunnittelija, -koordinaattori tai -päällikkö
projektipäällikkö
asiantuntija

Hinta: 4 350 € (+ alv. 24 %)

Hinta sisältää koulutuksen, projektityöohjauksen, oppimateriaalit sekä lounaat ja taukotarjoilut.

Lisätietoa

LinkedIn haltuun

Järjestäjä
Someco Oy
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
9.12.2014

Tehokkaassa neljän tunnin koulutuksessa otetaan LinkedIn haltuun! LinkedIn on parhaimmillaan tehokas kanava verkostoitua ja näkyä. Koulutuksessa syvennytään asiantuntija- ja yritysviestinnän mahdollisuuksiin.

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi LinkedInin eri ominaisuuksia ja selvitetään, millainen on hyvä LinkedIn-profiili. Lisäksi tutkitaan, miten LinkedIniä voi käyttää hyödyksi omassa brändäyksessä sekä organisaation työnantajakuvan markkinoinnissa. Osana koulutusta on LinkedIn-yrityssivun perusteet, jolloin käytännönläheisesti opetellaan yrityssivujen eri mahdollisuuksia ja ylläpitoa sekä tutkitaan palvelun tarjoamia eri mahdollisuuksia rekrytoinnissa.

Koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Tutustumme aihealueisiin esimerkkien kautta. Mikäli sinulla on toiveita koulutuksen sisältöön liittyen, jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös ottaa etukäteen yhteyttä kouluttajaan kysyäksesi lisätietoja.

Kenelle?
Koulutus on suunnattu kaikille oman alansa ammattilaisille ja asiantuntijoille sekä organisaatioiden sosiaalisen median kehittämisestä vastaaville henkilöille. Lisäksi LinkedIn-koulutus on varmasti hyödyllinen toimitpa sitten organisaatiosi HR:n, markkinoinnin tai viestinnän parissa.

On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on jo luonut profiilin LinkedIniin ja tutustunut palvelun perustoimintoihin.

Ohjelma:
8.45 Saapuminen ja aamupalatarjoilu
9.00 LinkedIn sosiaalisen median kentässä
9.30 LinkedInin käyttöliittymä ja yksityisyysasetukset – mitä näkyy ja kenelle?
10.15 Viilaa profiili kuntoon!
11.15 Kahvitauko
11.30 LinkedIn asiantuntijan työvälineenä ja verkostoitumisessa
12.15 LinkedIn yrityskäytössä ja rekrytoinnissa
13.00 Koulutus päättyy

Osallistumismaksu:
315 € + alv. 24 %.

Ilmoittautuminen: http://www.lyyti.in/linkedin-hki-0912

Lisätietoa

Drupal Café

Järjestäjä
Exove
Tyyppi
Muu
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Ilmainen
Pvm
9.12.2014

Drupal Café is an open meeting for everyone interested in using or developing with Drupal.

The format is simple: we meet, there’s one short presentation about a relevant topic, and then networking with a drink or two sponsored by Exove. The official program is in English and networking in any language preferred.

Keynote by Hiski Valli, Exove: Introducing Drupal Commerce

Drupal Commerce is the de-facto Drupal solution for e-commerce. Built by Commerce Guys and used by numerous Drupal vendors around the world, Drupal Commerce provides building blocks to tailor e-commerce sites per customer needs.

Hiski Valli is one of the leading Drupal Commerce developers in Finland. He works as a Developer in Exove and has been developing with Drupal Commerce on several sites and already for some time.

For more information and enrolling, please visit http://www.exove.com/drupal-cafe

Lisätietoa