Verkkokauppa ja sähköiset palvelut -aamiaistilaisuus

Järjestäjä
Talent Base
Tyyppi
Seminaari
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Ilmainen
Pvm
28.11.2014

Talent Basen suosittu aamiaistilaisuuksien sarja saa jatkoa 28.11.2014, kun teemaksi nostetaan paljon toivottu verkkopalveluiden jatkuva kehittäminen ja asiakaskokemuksen optimointi. Aamiaistarjoilun ohella tarjoamme tuoreet ajatukset personoinnista, sähköisten palveluiden ja verkkokaupan tehostamisesta ja kerromme käytännön esimerkkejä, kuinka onnistuneita digitaalisia asiakaskokemuksia luodaan.
Pääse verkkokauppakehittämisen eturivin paikoille ja ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoa

Digitaalisen viestinnän koulutusohjelma (7pv), MIF

Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
3.12.2014

Digitaalisen viestinnän koulutus sopii sinulle, joka kehität verkkopalvelua tai sen osaa, kampanjasivustoa, intranettia tai extranettia. Haluat päivittää tietosi ja taitosi vastaamaan ajan vaatimuksia.

Tittelisi voi olla esimerkiksi:

tiedottaja tai viestinnän suunnittelija/päällikkö
markkinointisuunnittelija, -koordinaattori tai -päällikkö
projektipäällikkö
asiantuntija

Hinta: 4 350 € (+ alv. 24 %)

Hinta sisältää koulutuksen, projektityöohjauksen, oppimateriaalit sekä lounaat ja taukotarjoilut.

Lisätietoa

LinkedIn haltuun

Järjestäjä
Someco Oy
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
9.12.2014

Tehokkaassa neljän tunnin koulutuksessa otetaan LinkedIn haltuun! LinkedIn on parhaimmillaan tehokas kanava verkostoitua ja näkyä. Koulutuksessa syvennytään asiantuntija- ja yritysviestinnän mahdollisuuksiin.

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi LinkedInin eri ominaisuuksia ja selvitetään, millainen on hyvä LinkedIn-profiili. Lisäksi tutkitaan, miten LinkedIniä voi käyttää hyödyksi omassa brändäyksessä sekä organisaation työnantajakuvan markkinoinnissa. Osana koulutusta on LinkedIn-yrityssivun perusteet, jolloin käytännönläheisesti opetellaan yrityssivujen eri mahdollisuuksia ja ylläpitoa sekä tutkitaan palvelun tarjoamia eri mahdollisuuksia rekrytoinnissa.

Koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Tutustumme aihealueisiin esimerkkien kautta. Mikäli sinulla on toiveita koulutuksen sisältöön liittyen, jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös ottaa etukäteen yhteyttä kouluttajaan kysyäksesi lisätietoja.

Kenelle?
Koulutus on suunnattu kaikille oman alansa ammattilaisille ja asiantuntijoille sekä organisaatioiden sosiaalisen median kehittämisestä vastaaville henkilöille. Lisäksi LinkedIn-koulutus on varmasti hyödyllinen toimitpa sitten organisaatiosi HR:n, markkinoinnin tai viestinnän parissa.

On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on jo luonut profiilin LinkedIniin ja tutustunut palvelun perustoimintoihin.

Ohjelma:
8.45 Saapuminen ja aamupalatarjoilu
9.00 LinkedIn sosiaalisen median kentässä
9.30 LinkedInin käyttöliittymä ja yksityisyysasetukset – mitä näkyy ja kenelle?
10.15 Viilaa profiili kuntoon!
11.15 Kahvitauko
11.30 LinkedIn asiantuntijan työvälineenä ja verkostoitumisessa
12.15 LinkedIn yrityskäytössä ja rekrytoinnissa
13.00 Koulutus päättyy

Osallistumismaksu:
315 € + alv. 24 %.

Ilmoittautuminen: http://www.lyyti.in/linkedin-hki-0912

Lisätietoa

Drupal Café

Järjestäjä
Exove
Tyyppi
Muu
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Ilmainen
Pvm
9.12.2014

Drupal Café is an open meeting for everyone interested in using or developing with Drupal.

The format is simple: we meet, there’s one short presentation about a relevant topic, and then networking with a drink or two sponsored by Exove. The official program is in English and networking in any language preferred.

Keynote by Hiski Valli, Exove: Introducing Drupal Commerce

Drupal Commerce is the de-facto Drupal solution for e-commerce. Built by Commerce Guys and used by numerous Drupal vendors around the world, Drupal Commerce provides building blocks to tailor e-commerce sites per customer needs.

Hiski Valli is one of the leading Drupal Commerce developers in Finland. He works as a Developer in Exove and has been developing with Drupal Commerce on several sites and already for some time.

For more information and enrolling, please visit http://www.exove.com/drupal-cafe

Lisätietoa

WordPress asennus ja hallinta

Järjestäjä
Corellia Helsinki Oy
Tyyppi
Koulutus
Paikkakunta
Helsinki
Maksullisuus
Maksullinen
Pvm
11.2.2015

Hyvä WordPress sivusto:

Tavoitteena on turvallinen, suorituskykyinen ja hyvin ylläpidetty sivusto. Oletusasennuksella näitä tavoitteita ei saavuteta vaan tarvitaan lisätoimia. Oikeaoppisella käyttöönotolla ja hallinnoinnilla WordPress on kustannustehokas ja turvallinen valinta myös laajoille verkkosivustoille.

Tällä kurssilla opit mm.:

Asennustavat ja parhaat käytännöt asennuksessa
Asennuksen jälkeiset turvaamistoimet
Lisäosien valinta ja asennus
Järjestelmän turvallinen ylläpito
Päivitykset ja varmuuskopioinnit

Lisätietoa