Avoimia työpaikkoja web-alalla syksyllä 2012

Perttu Tolvanen

Avoimia työpaikkoja on lisätty Vierityspalkkiin alkusyksyn ajan tasaista tahtia. Syksyn paikat ovat enimmäkseen keskittyneet pääkaupunkiseudulle. Työpaikoissa haetaan viime kevään lailla erityisesti frontend-osaajia, mutta myös ohjelmistosuunnittelijoita ja projektinhallinnan ammattilaisia tarvitaan.

Tässä joukko poimintoja tällä hetkellä avoimista paikoista:

>> Kaikki avoimet työpaikat web-alalla

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.