Seminaareja syksyllä web-analytiikasta

Perttu Tolvanen

Syyskuussa järjestetään seuraava WAA Finlandin ilmainen konferenssi web-analytiikasta. Aiheena on monikanavainen mittaus ja varmistettuja puhujia mm. Susanne Lumme (Estime), Geoff Galat (Tealeaf), Aurélie Pols (Web Analytics Demystified) ja Petri Mertanen (Naviatech).

Kaikkien puhujien aiheet liittyvät haasteeseen yhdistää online ja offline -mittaus yhtenäiseksi toiminnaksi. Aihepiirin pitäisi kiinnostaa erityisesti markkinointi-ihmisiä jotka haluavat päivittää tietonsa web-analytiikan tarjoamista mahdollisuuksista tarkempaan markkinoinnin ja myynnin johtamiseen.

Seminaari on ilmainen ja järjestetään Helsingissä 15.9.2009.

Ilmoittaudu seminaariin.

Lokakuussa on myös mahdollisuus syventää tietoja eMetrics-konferenssissa joka rantautuu Tukholmaan. Konferenssiin osallistuu myös suomalaisia web-analytiikan asiantuntijoita. Lisätietoa konferenssista voi lukea esimerkiksi Leevi Kokon blogista. Leevin blogiartikkelin kautta voi myös hankkia itselleen 15% alennuksen seminaarilipusta.

Aiheet: web-analytiikka

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on vaativien verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojektien läpiviennin, teknologiavalintojen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksia, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.