Kisa teineistä kiristyy

Perttu Tolvanen

IRC-galleria meni jo. Nyt lähti ii2.

Teini-ikäisten verkkoyhteisö ii2 myytiin Citypress Oy:lle. Suomen toiseksi suurimmaksi teini-ikäisten verkkopalveluksi itseään kutsuva palvelu täydentääkin esimerkiksi City.fi -konseptia monelta osin.

ii2.org

ii2:sen strategisia lukuja:

  • 171 000 rekisteröitynyttä käyttäjää,
  • sivustolle liitettyjä kuvia yli kaksi miljoonaa,
  • sivulatauksia viikossa yli 30 miljoonaa.

Palvelun taustalla olevan ii2median voisi kuvitella nyt keskittyvän enemmän Petsie-palvelunsa kehitykseen. Ellei sitten uusia aluevaltauksia ole suunnitteilla. Teinit ja lemmikit hoidettu, mitä seuraavaksi?

Aiheet: Yhteisösaitit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on vaativien verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojektien läpiviennin, teknologiavalintojen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksia, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.